Fredagskamp i Skæring

Fredagskamp i Skæring

TM Tønder er kommet igennem det svære program med skindet på næsen. Godt nok blev det kun til de to point i Ajax, men præstationerne har været gode og det kan sagtens blive til flere point, når vi skal møde de fire igen efter juleferien. Overordnet set har det været fire lærerige og udviklende kampe for holdet.

Nu gælder det så HEI der ligger i bunden af rækken, hvilket vi nu ikke skal lade os snyde af. Udekampe mod Skovbakken, TSØ og ESV kan man godt tabe og hjemme er det blevet til nederlag til stærke hold som Grindsted og HØJ. HEI har desuden slået Ajax hjemme og spillet uafgjort i Odense. Pointene mod Ajax er dog blevet tabt i en protestsag.

Derfor ligger HEI sidst i tabellen med et enkelt point, men HEI er et hold der, når de rammer dagen kan være enormt svære at spille imod. Deres største profil er Nicolaj Schytt, der står noteret for tre kampe, sæsonens første tre og det er uvist om han spiller fredag aften. Andre har taget over og Rasmus Just, samt Marcus Rahbæk står begge noteret for mere end 30 mål.

TM Tønder har brug for point for at holde kontakten til de fem forreste hold i tabellen og der er ingen tvivl om at det er det klare mål at vinde fredag aften. Vi er små favoritter og det skal vi også kunne magte at være. Det var vi også i de tre første kampe og det gjorde holdet rigtigt fint. Vi skal have bedre forsvarsaktioner og dermed flere redninger, så vi kan få nogle nemme mål. Lykkes vi med det, så tror vi også på at vi kan score de 30 mål, der skal til at vinde i HEI.

Vi glæder os til kampen og til den fantastiske opbakning vi altid får, hjemme som ude. Kampen spilles fredag aften klokken 19.00 i Skæringhallen. Sammen er vi stærke.