Fredericia besejret i egen hule
Fredericia besejret i egen hule
Fredericia besejret i egen hule
Fredericia besejret i egen hule

Fredericia besejret i egen hule

TM Tønder slog i aften Fredericia Håndbold

Skrevet d. 22. august 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
TMT
Fredericia besejret i egen hule

Onsdag aften skulle TM Tønder spille endnu en træningskamp, og denne gang var det en test af de svære. Oprykningsfavoritterne og storsatsende Fredericia Håndbold, tog imod i den flotte og nyrenoverede THansen Arena. Fredericia HK har en rigtig stærk trup i denne sæson, og de har indtil nu klaret sig godt i træningskampene mod de ligahold som de har mødt. Og i dag var der premiere i deres nye Hansen Arena, så mon ikke hjemmeholdet også gerne vil vinde dagens træningskamp? Sådan gik det imidlertid ikke….

Hos TM Tønder var der igen idag fokus på at give masser af spilletid til alle spillere. Det er stadig en opstartsproces, og derfor vigtigt at bringe alle i kamp. Igen i dag var der både før og under kampen en dejlig indstilling til opgaverne, og det var rent fysisk en rigtig fin træningskamp. Spillemæssigt var vi et stykke fra målet, men det blev opvejet af fight og et højt tempo.

Kampen begyndte forholdsvis lige, men ved 5-5 får TM Tønder skabt lidt afstand.  Føringen holder resten af kampen, selvom der i perioder var ting der absolut skal forbedres.
Ved pausen fører TMT 13-12, efter en indsats hvor træner Torben Sørensen fandt gode momenter:
“Spillerne viser igen i dag en stærk vilje, hvilket er vigtigt for os at holde fokus på. Ligeledes vil vi rigtig gerne stå godt i vores forsvar, og det synes jeg i store perioder af 1. halvleg lykkes godt. Dels var der mange gode momenter i 6:0, hvor Jeppe Jonassen flot styrer den defensive del, og løfter opgaven i samarbejde med specielt Emil og Rolf. Jeg synes også Lasse Nikolajsen løser opgaven som 2´er flot, og som en naturlig del af det gode forsvar, så står Niklas fint i målet. Alt dette betyder ligeledes, at vi får løbet en del contraer, hvilket er et område vi gerne vil udnytte betydelig mere i denne sæson. Desværre brænder vi alt for mange chancer, og vi er nødt til at få en højere scoringsprocent fremadrettet. Angrebsmæssigt spillede Nikolaj Keller sin bedste kamp i TMT, hvor han med tre fine scoringer og godt arbejde, viste gode takter.”

Efter pausen spillede TM Tønder klogt, og førte på et tidspunkt med tre mål. Det var især dejligt at unge spillere som Casper Madsen og Jacob Lyck kom ind og tog et stort ansvar. De fik gode erfaringer og meget tid på banen. Rutinerede Ulrik Eggert var både på playmaker- og højre back godt spillede. Flere fine mål og assist vidner om, at Ulrik også i denne sæson får en vigtig rolle på holdet.
Holdet kom ud til 2. halvleg med en god gejst, og fik hurtigt øget føringen til tre scoringer. Træner Torben Sørensen er da også glad for udbyttet af dagens kamp:
“De sidste 30 minutter bliver præget af stor fysisk fra begge mandskaber, og det går noget ud over det tekniske spil. Vores spillerne byder ind, og vi har typer der virkelig vil give alt gennem hele kampen. Igen i dag spiller både Lasse Homann-Boeriths og Emil Bergholt godt i afgørende faser af de sidste 30 minutter, og trods deres unge alder viser de stor erfaring. Så selvom vi har et stykke til vores bedste endnu, så var det en rigtig fin træningskamp. Der er stadigvæk et stykke vej før alt er på plads, og jeg synes vi i dag mangler noget skarphed til at lukke kampen noget tidligere.
Slutteligt vil jeg gerne tanke de trofaste tilskuere som havde taget turen til Fredericia – det er lækkert med opbakning – og så når vi er på udebane”

Kampen endte med en sejr til TM Tønder på 26-25.

Næste hjemmekamp er lørdag, hvor holdet hjemme i Tønder Hal 2 møder Faaborg HK.

 

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden