Frederikshavn venter lørdag
Frederikshavn venter lørdag
Frederikshavn venter lørdag
Frederikshavn venter lørdag

Frederikshavn venter lørdag

TM Tønder skal lørdag til Nordjylland, hvor Frederikshavn venter

Skrevet d. 14. december 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Frederikshavn venter lørdag

Det bliver en lang lørdag for TM Tønders spillere, når de spiller sidste kamp inden julepausen. Vores hold skal til Vendsyssel, der ud over Bjesk, Fårup Sommerland, Niels Hausgaard og julekalenderen fra Børglum Kloster også rummer et håndboldhold i 1. division – Frederikshavn FI. I Frederikshavn er man normalt mest begejstret for ishockey og troubaduren Allan Olsen, der på klingende nordjysk synger om livet i og omkring Frederikshavn, Bettehunden Smutti og Rimmerby Strand.

Håndboldholdet i byen hvor færgen sejler til Gøteborg og Læsø, spiller på mange måder uforudsigeligt og utraditionelt. Forskellige varianter af offensivt forsvar kombineret med hurtigt angrebsspil, er hvad der venter vores hold, når de klokken 14:30 løber på banen i Idrætshallen, Arena Nord.

Frederikshavn har i sæsonens hidtidige 12 kampe opnået 12 point, og er placeret som nummer 9 i rækken. Det er dog værd at bemærke, holdet har opnået 8 point på hjemmebane, og i de resterende to hjemmekampe har tabt knebent til henholdsvis Fredericia og Sydhavsøerne. Derfor er træner Torben Sørensen forberedt på en vanskelig lørdagstest, inden holdet kan holde kamppause til den 12. januar:
“Frederikshavn er et rigtig godt mandskab, der specielt på hjemmebanen er en vanskelig modstander. Jeg har som “modstandertræner” mødt Frederikshavn mange gange de seneste sæsoner, og ved, at det er meget vanskeligt at vinde deroppe. Jeg synes, at de har fået mere fart i deres angrebsspil i forhold til sidste år, og så har de nogle dygtige individuelle spillere, som vi skal have fokus på. Specielt Casper Holmen og Anders Risdal laver mange mål og er gode til at gøre medspillerne dygtige. De har fået mere fysik på forskellige positioner og de har hævet niveauet i truppen. Deres forsvar er noget utraditionelt, og er ofte varierende mellem 3:3 og 3:2:1, så vi skal være omstillingsparate og holde vores aftaler. Det vil være skønt med en sejr inden julepausen”.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden