Fremragende holdindsats
Fremragende holdindsats
Fremragende holdindsats
Fremragende holdindsats

Fremragende holdindsats

En forrygende defensiv afgjorde kampen før pausen.

Skrevet d. 15. januar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Fremragende holdindsats

Det kunne allerede under opvarmningen ses at det var nervøse TMT drenge der skulle sendes på banen. Syv nederlag i træk havde sat sine spor, men også for HEI stod der meget på spil. Simon Egtved var for første gang i startsyveren og han kvitterede straks med en redning. Holdene fulgtes ad og efter seks minutter stod der 3-4 på tavlen.

Herfra tog TMT forsvaret for alvor fat og Egtved agerede mur i målet. Det gav en masse kontramuligheder til TMT og de blev udnyttet til fulde. På 9 minutter blev 3-4 til 10-4 og TMT drengene syntes ustoppelige.  Tre gange kunne vi tage bolden fra en HEI spiller på deres egen banehalvdel og sende bolden i mål og efter 22 minutter stod der 15-6.

Stillingen ved pausen var 17-9 og det var fuldt fortjent da holdet præsterede en fremragende 1.halvleg over hele linien. Efter pausen reducerede HEI til 17-10 og med få sekunders mellemrum røg Jesper Redlefsen og Thomas Clausen ud i 2 minutter og HEI udnyttede overtallet til at komme på 18-13. Midtvejs i anden halvleg kom HEI op på minus 4, da de med tre mål i træk kom på 21-17.

Det var en nervøs periode, men især Alexander Hansen og Benjamin Holm viste i dag høj klasse og HEI kom ikke tættere på. 24-20 og Simon Egtved var skudt lidt i sænk, så småskadede Christian Trans kom ind og han tog hvad der kom og TMT øgede igen med 5 mål i træk til 29-20. Så blev der leget lidt i de sidste minutter og TMT vandt 30-23.

Alexander Hansen scorede 8 gange i gennembrud og fra fløjen og begge keepere leverede godt bag et meget stærkt forsvar. Den helt store åbenbaring var dog Benjamin Holm der spillede på meget højt niveau i begge ender af banen. Overordet set var der kun gode præstationer hele vejen over.

Nu gælder det så bare om at få alle ben ned på jorden inden turen går til Roskilde på søndag.

Fremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsatsFremragende holdindsats

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden