Fremragende Holdsejr

Odder havde bestemt en plan, nemlig at få ødelagt rytmen i TM Tønders angrebsspil. De dækkede op i en skæv 5-1, hvor den fremskudte lå mellem Kristoffer Vestergaard og Thomas Clausen. Det gav nogle tekniske fejl i starten af kampen. Det betød at Odder kunne bringe sig foran 7-4 efter 10 minutter. Ved stillingen 9-7 tog Wolle timeout. Vi gik over i 7 mod 6 og det havde en god effekt. Vi fik kontakt ved 11-11. Der blev også skiftet i målet hvor Emil Mathiasen kom ind. Samtidig tog forsvaret for alvor fat, hvilket betød at vi kom foran 11-13 uden at Emil egentlig havde nogle redninger. Han diskede dog op med en fremragende redning kort før pausen og Andreas Hampe scorede halvlegens sidste mål til TMT føring 13-16.

Efter pausen fortsatte TMT med 7-6 og Odder med den skæve 5-1 opdækning. Kristoffer Vestergaard spillede en fantastisk 2.halvleg med masser af overblik, indspil til de to strege og ud til fløjene. Og de scorede rundt regnet på det hele. Inden der var gået 10 minutter stod der 17-23 på tavlen. Emil Mathiasen hev redninger op på samlebånd, bag et meget stærkt forsvar og allerede efter 43 minutter tog Odder sin sidste timeout. Det hjalp ikke det store og især Kristoffer Vestergaard gjorde hvad der passede ham og bragte TM Tønder på 22-30 med syv minutter tilbage. Kampen var afgjort og endte 28-33 og dermed er vi også bedst indbyrdes mod Odder.

Det var en kæmpe holdindsats, men med mange induviduel gode præstationer, på en dag hvor holdet virkelig viste, hvilken klasse de har.