Fyn er ikke altid fin
Fyn er ikke altid fin
Fyn er ikke altid fin
Fyn er ikke altid fin

Fyn er ikke altid fin

Fyn var knap så fin for 3.divisionsdrengene

Skrevet d. 20. september 2020 af
Kim Møller
Fyn er ikke altid fin

Nederlag på 3 mål i premieren.

I går lørdag drog vore unge 3 divisionsdrenge til Middelfart hvor vores præmiere kamp skulle finde sted. Og der skal ligges tryk på ungt, da gennemsnitsalderen var 19 år (5 årgang 02’er). Jeg tror ikke at vi tidligere har stillet op i turneringen med så ungt et 3 div hold. Resultat blev 29-26 efter 12-11 ved pausen.

Men lad mig sige det med det samme. Det var ikke årsagen til det knebne nederlag, for hold nu op de unge spillere solgte sig dyrt. Det som blev udslagsgivende, var Middelfart’s keeper Christian Lynggaard (tidligere TM Tønder), som stod en mega god kamp, vores teknisk fejl som gjorde de fik mange kontramål i 2 halvleg  ( 7 af slagsen) , og så må jeg som træner tage et hovedansvar for nederlaget,  for når vi stiller med så ungt et mandskab skal jeg som ansvarlig på sidelinien gøre nogle ting anderledes end jeg normalt gør, og der fejlede jeg.

Som jeg nævnte så solgte spillerne sig selv dyrt og det var en fornøjelse at se hvilken gå på mod de unge spillere havde og jeg kan ikke sætte en finger på deres indsats – tværtimod skal de alle have mega stor ros.

Når det sagt så er der nogle præstationer i går som skal fremhæves. Lasse Roth (årg 02 og debutant) spillede en super kamp på venstre fløj og kronede sin indsats med 5 mål. Rune Schmidt (årg 02 og debutant), han var outstanding i begge ender af banen, dækkede super godt op og kronede sin indsats med 11 mål ( kun 1 på straffe). Søren Dethlefsen (årg 02- debutant, stregspiller), hans screnningsspil i angrebet var rigtig godt og hans forsvars indsats var fremragende.

Når jeg nu fremhæver de unge, må jeg ikke glemme min trænerkollega Lars Hemmsen, som i går var trukket i trøjen og gjorde comeback i 3 division. ”Hulken” har ikke glemt hvad det drejer sig om. Som styrmand i forsvaret sammen med sine ”lærlinge” (U19 spillerne som han normalt er træner for), gjorde han det fremragende. Der er i hvert fald et par modstander som sent glemmer mødet hans tacklinger.

Konklusion: Nederlag ja , men med udviklingen & erfaring til fremtiden i højsædet.

Holdet var:

Silas Kellner, Mikkel Hansen, Rune Schmidt (11), Rasmus Mose (2), Leon Ulrich (2), Lasse Roth (5), Michael Ipsen (1), Christian Knudsen (1), Jakob Brandt (1), Danny Simonsen (1) Søren Dehtlfsen

Mvh

Brian Smidemann – træner 3div.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden