Fyn er ikke længere fin
Fyn er ikke længere fin
Fyn er ikke længere fin
Fyn er ikke længere fin

Fyn er ikke længere fin

ØV ØV – vi tabte

Skrevet d. 1. december 2017 af
tmt
Fyn er ikke længere fin

Tommerup hallen dannede i går aftes ramme om 3 divisions opgøret og det bliver ikke en kamp jeg ser tilbage på med glæde, det blev til et nederlag på 27-23.

Vi var indstillet på det ville blive svært, men 2 faktorer havde jeg ikke taget med i min  ligning i forbindelse med kamp-oplægget. Den ene var tekniske fejl, og den anden er usikkerhed/parathed, og derfor må/skal hovedansvaret for nederlaget placeres hos undertegnede.

I første halvleg skyd vi keeperen forkert, lavede mange teknisk/individuelle fejl, og derved begyndte en usikkerhed at sprede sig, vi mistede en smule tro på egen evne. Summen af disse ting betød, vi nok spillede den dårligste første halvleg i denne sæson og værterne kunne fortjent gå til pausen med 16-11.

I pausen fik vi snakket om, hvad som skulle justeres og 2 halvleg blev en lidt anden forestilling. Tilbage var fighter-viljen, paratheden og gejsten , væk var de tekniske/individuelle fejl og drengene kæmpede virkelig flot i den periode ( første 20 min af 2 halvleg). Langsomt men sikkert fik vi indhentet værterne og med 10 min igen var stilling nu 21-21, hvor vi sågar havde chance til at bringe os i front. Men desværre lavede vi så igen nogle store tekniske/individuelle fejl og værterne kunne bringe sig i front 23-21 og derved gik luften lidt ud af ballonen og værterne kunne trække sig sejrigt ud af opgøret.

Nu kan det lyde som den helt store nedtur, krisen kradser osv. – det gør den måske i nogles hoveder men ikke hos mig.  Godt nok spiller vi ikke godt/flot  håndbold i dag, men der var også mange gode ting, især anden halvleg, såsom flotte kombinationer, flot forsvarsarbejde, flotte scoring især de 4 som Daniel Jacobsen placere i “øvereste hjørne” af målet , men summasumarum er : nogle gange rammer man bare en dag øv dag – og det havde vi igår.

Sir Winston Churchill sagde engang :

Der er kun ét svar på nederlag, og det er sejr!”

det sker når vi spiller hjemme lørdag 9 december mod SUS Nyborg i forbindelse med den store TM Tønder dag.

Holdet mod Tommerup:

Jesper Boldt (12 redninger), Jonas Nielsen, Lars Reinholdt (5), Kasper Smidemann (1), Andreas W Asmussen, Mathias Hejsel (3), Nikolai Nielsen (2), Jesper Redlefsen (3), Daniel Jacobsen (6), Morten Jørgensen (3)

mvh – Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden