Gæve gutter gik flot beløb ind
Gæve gutter gik flot beløb ind
Gæve gutter gik flot beløb ind
Gæve gutter gik flot beløb ind

Gæve gutter gik flot beløb ind

Jens og Dres gjorde noget ekstra ud af TMT støtteturen

Skrevet d. 24. februar 2021 af
Kim Møller
Gæve gutter gik flot beløb ind

Da TMT lancerede TMT støtte-tur var de to gæve gutter hurtige i tanke og handling. De gik simpelhen på facebook og efter princippet mange bække små, og ikke mindst TMT’s eget måtte “Sammen er vi stærke” samlede de masser af små sponsorater som så gav et beløb pr. kilometer de gik. De to nøjedes ikke bare med at gå, de har også hygget sig undervejs, hviket ses på de medfølgende billeder.

Jens Malle fortæller: – Vi var 10 personer på et støttehold fra TMT Støtteforening, 6 personer, der normalt hjælper ved hjemmekampene og 4 personer fra “madholdet”, der hjælper ved sponsorspisning og lignende arrangementer i TMT.

– Dres og jeg snakkede fra starten om muligheden for at skaffe private sponsorer til at gi’ et beløb, alt efter hvor langt vi gik i løbet af de 5 uger. Det kunne være fra 0,50 kr pr kilometer og opefter, eller det kunne være faste beløb. Dres lavede et opslag på facebook, hvorefter der meldte sig 56 sponsorer i løbet af kort tid. Dres blev også kontaktet af avisen, hvilket medførte en artikel om ham og projektet i Jydskevestkysten og avisens andre platforme/medier.

– Jeg lavede også et opslag på facebook og endte med 20 private sponsorer, meget mere end jeg regnede med. Det viste sig så senere, at andre på holdet også havde fået private sponsorer, og madholdet havde 4 personer der gik støttevandring og 6 personer, der også sponsorerede et beløb pr gået kilometer i løbet af de 5 uger.

– Undervejs i forløbet har vi så lagt billeder og tekst op på facebook, så vore sponsorer har kunnet følge lidt med i, hvad vi gik og lavede. Der er selvfølgelig gået sport i, hvor meget vi kunne gå, og både Dres og jeg har gjort vore sponsorer opmærksomme på, at vi kom til at gå flere kilometre end vi i første omgang troede. Vore sponsorer har været enestående og har fulgt os hele vejen, og holdt fast i deres støtte, det har været helt fint.

– Ud over at gåturene har givet os alle en go’ oplevelse i en ellers kold, mørk og coronatrist tid, har det altså også givet nogle flotte beløb fra deltagerne fra holdet. En har afleveret 450 kr, en anden 1212 kr, “madholdet 3238 kr, en tredje 6700 kr og Dres hele 19047 kr altså ialt 30647 kr til TMT.

– Det viser vist, at et “Gåarrangement” godt kan generere nogle penge gennem “små” beløb fra mange private, uden vi skal ha’ fat i virksomheder og andre, der normalt sponsorerer klubben. Hvordan vi får flere hold ud at gå, hvor mange dage man skal gå, forslag til, hvordan man kan skaffe private sponsorer, hvordan man gør det til en TMT event m.m. det kan man jo  udvikle på inden næste gang.

TM Tønder håndbold siger kæmpe tak til alle.

Gæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb ind

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden