Gæve gutter gik flot beløb ind
Gæve gutter gik flot beløb ind
Gæve gutter gik flot beløb ind
Gæve gutter gik flot beløb ind

Gæve gutter gik flot beløb ind

Jens og Dres gjorde noget ekstra ud af TMT støtteturen

Skrevet d. 24. februar 2021 af
Kim Møller
Gæve gutter gik flot beløb ind

Da TMT lancerede TMT støtte-tur var de to gæve gutter hurtige i tanke og handling. De gik simpelhen på facebook og efter princippet mange bække små, og ikke mindst TMT’s eget måtte “Sammen er vi stærke” samlede de masser af små sponsorater som så gav et beløb pr. kilometer de gik. De to nøjedes ikke bare med at gå, de har også hygget sig undervejs, hviket ses på de medfølgende billeder.

Jens Malle fortæller: – Vi var 10 personer på et støttehold fra TMT Støtteforening, 6 personer, der normalt hjælper ved hjemmekampene og 4 personer fra “madholdet”, der hjælper ved sponsorspisning og lignende arrangementer i TMT.

– Dres og jeg snakkede fra starten om muligheden for at skaffe private sponsorer til at gi’ et beløb, alt efter hvor langt vi gik i løbet af de 5 uger. Det kunne være fra 0,50 kr pr kilometer og opefter, eller det kunne være faste beløb. Dres lavede et opslag på facebook, hvorefter der meldte sig 56 sponsorer i løbet af kort tid. Dres blev også kontaktet af avisen, hvilket medførte en artikel om ham og projektet i Jydskevestkysten og avisens andre platforme/medier.

– Jeg lavede også et opslag på facebook og endte med 20 private sponsorer, meget mere end jeg regnede med. Det viste sig så senere, at andre på holdet også havde fået private sponsorer, og madholdet havde 4 personer der gik støttevandring og 6 personer, der også sponsorerede et beløb pr gået kilometer i løbet af de 5 uger.

– Undervejs i forløbet har vi så lagt billeder og tekst op på facebook, så vore sponsorer har kunnet følge lidt med i, hvad vi gik og lavede. Der er selvfølgelig gået sport i, hvor meget vi kunne gå, og både Dres og jeg har gjort vore sponsorer opmærksomme på, at vi kom til at gå flere kilometre end vi i første omgang troede. Vore sponsorer har været enestående og har fulgt os hele vejen, og holdt fast i deres støtte, det har været helt fint.

– Ud over at gåturene har givet os alle en go’ oplevelse i en ellers kold, mørk og coronatrist tid, har det altså også givet nogle flotte beløb fra deltagerne fra holdet. En har afleveret 450 kr, en anden 1212 kr, “madholdet 3238 kr, en tredje 6700 kr og Dres hele 19047 kr altså ialt 30647 kr til TMT.

– Det viser vist, at et “Gåarrangement” godt kan generere nogle penge gennem “små” beløb fra mange private, uden vi skal ha’ fat i virksomheder og andre, der normalt sponsorerer klubben. Hvordan vi får flere hold ud at gå, hvor mange dage man skal gå, forslag til, hvordan man kan skaffe private sponsorer, hvordan man gør det til en TMT event m.m. det kan man jo  udvikle på inden næste gang.

TM Tønder håndbold siger kæmpe tak til alle.

Gæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb indGæve gutter gik flot beløb ind

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
2 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
3 uger siden

Stærke Århusianere kommer forbi

På søndag gæster det nye Århus HC Tønderhallerne. Fem århus klubber...
4 uger siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
2 uger siden

Nikolajsen: En forløsning

Mathias Nikolajsen, der er kommet til TMT fra BSH ungdom inden...
4 uger siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
1 uge siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
1 uge siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
2 uger siden

HENRIK ER FRIVILLIG

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Henrik Thomsen ofte...
4 uger siden

Generalforsamling 2022

1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Forelæggelse af...
4 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
3 uger siden