Geniet
Geniet
Geniet
Geniet

Geniet

"Mastermind" is back

Skrevet d. 9. november 2017 af
tmt
Geniet

Den 24.10.1967 – de færreste af os husker, hvad der skete den dag….Den gode hukommelse vil dog erindre, at Zambia blev selvstændig den dag…

Hvad vigtigere er, så blev der født et af nutidens største genier. På en våd oktoberdag i Gallehus fødte Gertud Jensen, kone til Holger Jensen, lille Bjarne.

Bjarne var nr. 5 i en søskendeflok, der i sidste ende talte 8. Bjarne målte 56 cm. ved fødslen og vejede 4231 gram. Igennem hele sin barndom boede Bjarne i Gallehus, og han er forblevet der gennem hele sit liv. En kæmpe lokalpatriot hvilket efterhånden er et særsyn. Bjarne fik hurtigt interesse for håndbolden, og det viste sig, at han var et unikt talent. Igennem ungdomsårene nåede han såvel y og u landskampe, og da han blev seniorspiller repræsenterede han MUIF gennem 19 år med 3456 mål i 666 kampe. Det var også her, han fik tilnavnet ”Mastermind”.                         Dette fordi der sad/sidder et fantastisk håndboldhovede på den velproportionerede krop. ”Mastermind” kan via sin splitvision se alle huller i såvel forsvar som i livet generelt. Grundet disse evner har han både i sin aktive karriere samt trænerkarriere opnået mange meritter. Blandt de største står LM titlen i 2013.

På det seneste har ”Mastermind” dog været presset. Efter 2 nederlag i de 3 første kampe har der været stillet spørgsmålstegn ved ”Masterminds” evner – I øvrigt fuldstændigt ubegrundet. Team manager Frederik ”Fidde” Christiansen har ligeledes været tavs gennem længere tid.

I går meldte han sig dog på banen. Ikke verbalt men handlende. ”Fidde” havde valgt at sætte sig selv på holdet, samtidig med at han havde opjusteret på de vitale pladser på holdet. Dette betød bl.a., at Sune Hofsted var smidt af holdet.

”Fidde” kvitterede med en stor kamp, hvor han scorede 11 på 17 forsøg. Der var derfor heller aldrig tvivl om resultat, og Christiansfeld blev sendt hjem med et 24-18 nederlag.
Efter kampen lod ”Fidde” sig hylde af de 123 fremmødte tilskuere. I baggrunden stod dog den reelle sejrsherre. ”Mastermind” lod ”Fidde” få al fame, mens hans selv stod og tyggede skrå og læste bogen ”Et beskedent geni”.

Kampen i tal
TMT – Christiansfeld 24-18(11-10)
Topscorer – Frederik ”Fidde” Christiansen 11

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden