Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.
Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.
Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.
Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.

Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.

Torben Sørensen ser Århus som sammenspillet enhed.

Skrevet d. 21. august 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.

I denne uge går Santandercuppens 1/8 delsfinaler i gang. TM Tønder er blandt de sidste 16 og møder Århus Håndbold med Østerbydrengen Torben Petersen som en af holdets helt store profiler. Det bliver noget af en opgave, men hvor står TM Tønder efter at have spillet fire træningskampe. Det har vi spurgt Torben Sørensen om:

– Præstationsmæssigt synes jeg at vi er kommet godt efter det, men, resultaterne har ikke været med os. Vi har udfordringer med at få spillet nye folk ind og flere af de gamle har siddet udenfor med skader. Så vi er ikke så langt som jeg havde håbet på, men vi ved at sæsonen er lang, så det skal vi nok indhente.

Århus Håndbold er et hold der ikke skifter meget ud på bærende spillere og har således spillet sammen i flere år og det giver dem naturligvis en fordel på denne tid af året, i forhold til TM Tønder, der de seneste par år har skiftet meget ud.

– Århus er lige det modsatte af os. De kan stille med en startsyver som de også stillede med sidste år, så de er langt længere fremme end vi er. Vi vil gerne måle os med et hold der er bedre end os, for så skal give os i en hver aktion. Det er det der er fedt ved at møde et hold der er bedre end os, og så om noget der gælder.

Historisk set har Århus haft problemer med TM Tønder i Tønderhal 2, hvor de tabte 27-25 og 35-31 i de to sæsonen TM Tønder lå i ligaen. Det er dog ikke noget Torben Sørensen kan bruge til ret meget.

– Jeg tror bare at vi skal have fokus på os selv. Vi skal have de her nye spillere ind på vores hold, og så må vi se. Giver de os chancen, så tager vi den, men det bliver svært. Jeg ville hellere have mødt dem om 4 kampe, siger Torben Sørensen og fortsætter: – Vi har det vi har. Dem der kan spille, de spiller. Det bliver en god og en sjov kamp.

Kampen spilles mandag aften klokken 19.00 i Tønder Sport og Fritidscenter.

Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.Torben: Giver de os chancen, så tager vi den.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden