God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF Kolding fra ligaen. Vi måtte spille uden vore playmakere Casper Madsen og kristoffer Vestergaard, så opgaven som spilstyrer blev fra kampens start pålagt Mathias Nikolajsen og det så absolut lovende ud. TM Tønders forsvar stod stærk og fik lokket KIF i nogle fælder, så de lavede tekniske fejl. det gav nogle kontramål og her var især Viktor Bergholt særdeles giftig. 4-2 blev til 4-5 og lidt senere 7-5. Desværre blev Viktor Bergholt slagtet i et forsøg fra fløjen. Der blev hverken dømt straffe eller udvisning. Til gengæld fik Viktor en skade og var ude resten af kampen.

Det var ødelæggende for vores 5-1 forsvar, som havde forvoldt Kolding store problemer. Mathias Nikolajsen viste sin høje klasse og udstillede gang på gang KIF’s forsvar og TMT kom foran 11-9. Desværre blev han løbet ned i returløbet efter en scoring og så var hans kamp også slut. En udvisning til TMT blev kostbar og KIF fik scoret tre mål og kunne gå til pause foran 11-12.

KIF træner Kristian Kristensen var tydeligvis utilfreds med at se sit hold være særdeles heldige med halvlegsføringen, så han sendte sit hold i 7-6 efter pausen. De kom således foran 11-15. Wolle forsøgte sig også kortvarigt med 7-6, men KIF er bare rigtig gode til den del af spillet og vi fik dem aldrig straffet med scoringer i tomt mål. KIF var foran med 3-4 mål i lang tid, men var også heldige med kendelser, som f.eks. da deres højre fløj hele tre gange stoppede et udspil til Jesper Redlefsen med foden, uden af få så meget som et gult kort. Mathias Nikolajsen kom ind igen, scorede et flot mål, men smerterne var for store og han satte sig ud på bænken igen.

De sidste 15 minutter kom vi stadig til gode chancer, men brændte bare for meget og så sluttede festen med et nederlag på 21-28 foran små 700 tilskuere i Tønderhal 2. Den kommende TMT spiller Nicolai Snogdal spillede en stor kamp for Kolding og kviterede med 5 mål foran sit kommende publikum. Målscorer for TMT var: