De gode takter skal følges op
De gode takter skal følges op
De gode takter skal følges op
De gode takter skal følges op

De gode takter skal følges op

Skrevet d. 9. august 2017 af
Flemming Sørensen
De gode takter skal følges op

Det var en tilfreds TM Tønder træner, Torben Sørensen, der efter kampen mod Skanderborg Håndbold gjorde status efter mandagens træningskamp i Gauerslund. TM Tønder spillerne leverede en fornem indsats, hvor der fremfor alt var en god indstilling til kampen:
”Der var i mandags mange gode takter mod et godt Skanderborg mandskab. Vi spiller en forrygende 1.halvleg, og så er jeg glad for at den måde vi reagerer på, da vi i 2.halvleg er ved at blive hentet. I den periode leverede spillerne virkelig en stærk præstation. Selvom det er træningskampe, så er det altid godt at få en sejr”

Torsdag spiller holdet nok engang mod en ligakollega, når holdet i Skærbæk Fritidscenter skal op mod Ribe – Esbjerg HH. Optakten til denne kamp er med målsætningen om at bygge videre på de mange gode takter fra kampen mod Skanderborg:
”Det handler hele tiden om at bygge på vores spil. Specielt vores forsvarsspil med forskellige opstillinger fungerede rigtig fint i forrige kamp. Her måtte vi undvære Mads Thomsen, og det tvang os til nogle alternative formationer. Torsdag er Mads med igen, og vi skal derfor igen udvikle forsvarsarbejdet endnu mere. Det er sidste års nummer 4 i 888-ligaen vi skal op mod, og det er et stærkt hold, som siden sidste sæson er blevet forstærket, så vi skal virkelig leverer en koncentreret indsats i Skærbæk. Jeg tror det bliver en anden type kamp end opgøret mod Skanderborg, da REHH i deres angrebsspil spiller anderledes. Det er igen et hold med store profiler som specielt Jacob Holm og Lukas Karlsson – det bliver spændende at møde dem”, slutter TMT-træner Torben Sørensen.

Ud over profiler som Lukas Karlsson og Jacob Holm, så har REHH forud for denne sæson jo hentet Nikolaj Enderleit og Mathias Jørgensen i TM Tønder, så publikum i Skærbæk får et gensyn med disse spillere.

Kom til Skærbæk torsdag den 10. august og bak spillerene op i dette lokalopgør, som fløjtes i gang klokken 19:00

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden