GOG fik revanche
GOG fik revanche
GOG fik revanche
GOG fik revanche

GOG fik revanche

Skrevet d. 8. februar 2017 af
Flemming Sørensen
GOG fik revanche

Onsdag aften tog TM Tønder hul på 2. turneringshalvdel, da de hjemme i Tønder Sport og Fritidscenter tog imod GOG. En modstander som TM Tønder havde slået i det første indbyrdes opgør, og forhåbningerne på tilskuerpladserne om en ny triumf, var da også store inden de 2 x 30 minutter.

Desværre måtte hjemmepublikummet se gæsterne fra Sydfyn være i téten fra første fløjt. GOG kom med stor energi og var godt forberedte på TM Tønder. Specielt Nichlas Kirkelykke og Gøran Johannesen gjorde i begyndelsen ondt på hjemmeholdet. Således var stillingen efter 10 minutter 2-6 til gæsterne, og de to velspillende backs havde scoret 5 af de 6 førstemål.

Claus Lyngsøe kaldte til time out, og efterfølgende spillede TM Tønder i en periode med mere snert og gnist – gode aktioner af specielt Rune Schrøder og Rolf Ravn, bragte hjemmeholdet op på 6-8, og man fornemmede, at der nu var lagt op til en jævnbyrdig kamp. Sådan gik det desværre ikke – en scoringspause af hjemmeholdet på 8 minutter, betød stillingen ændrede sig fra 6-8 til 6-13. Inden pausen kom der lidt håb ind igen og måltavlen viste ved pausen 9-15 i gæsternes favør.

2.halvleg blev åbnet med en scoring af Nikolaj Enderleit, og alle håbede hjemmeholdet kunne komme hurtigt ind i kampen, og måske i sidste ende hente point. Desværre valgte GOG – og ikke mindst VM-sølvvinderen Gøren Johannesen – at fortsætte ufortrødent efter pausen. Med 5 GOG scoringer, herfra 3 af Gøran Johannesen, i de første 5 minutter af 2. halvleg, kom GOG foran 12-20. Dermed var kampen i realiteten afgjort, og selvom TM Tønder i midten af 2. halvleg kom op 15-21, da Kristian Stoklund med to straffescoringer i træk, tændte et lille håb for både spillere og tilskuere.

Sådan blev det desværre ikke, og GOG kørte en velfortjent sejr i hus, og slutresultatet på 25-31 kan der på dagen ikke indvendes noget i mod.

Hos hjemmeholdet var det især Rune Schrøder der i dag “havde tur i den”. Rune blev da også holdets topscorer med 8 mål og valgtes til kampens spiller.

Aftenens opgør gav også debut i målet til Henk Muus Meyer, der i turneringspausen er blevet indlemmet i ligaholdet. Henk viste prøver på sit store potentiale og havde i kampen flere flotte redninger. Tillykke til Henk med debuten – det bliver spændende at følge dig!

Spillerne må “op på hesten igen” og se fremad. Allerede den 20. februar venter der en ny vigtig kamp, når der på udebane fløjtes til lokalopgør mod Ribe/Esbjerg HH.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
2 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
3 uger siden

Stærke Århusianere kommer forbi

På søndag gæster det nye Århus HC Tønderhallerne. Fem århus klubber...
4 uger siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
2 uger siden

Nikolajsen: En forløsning

Mathias Nikolajsen, der er kommet til TMT fra BSH ungdom inden...
4 uger siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
1 uge siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
1 uge siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
2 uger siden

HENRIK ER FRIVILLIG

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Henrik Thomsen ofte...
4 uger siden

Generalforsamling 2022

1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Forelæggelse af...
4 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
3 uger siden