GOG fik revanche
GOG fik revanche
GOG fik revanche
GOG fik revanche

GOG fik revanche

Skrevet d. 8. februar 2017 af
Flemming Sørensen
GOG fik revanche

Onsdag aften tog TM Tønder hul på 2. turneringshalvdel, da de hjemme i Tønder Sport og Fritidscenter tog imod GOG. En modstander som TM Tønder havde slået i det første indbyrdes opgør, og forhåbningerne på tilskuerpladserne om en ny triumf, var da også store inden de 2 x 30 minutter.

Desværre måtte hjemmepublikummet se gæsterne fra Sydfyn være i téten fra første fløjt. GOG kom med stor energi og var godt forberedte på TM Tønder. Specielt Nichlas Kirkelykke og Gøran Johannesen gjorde i begyndelsen ondt på hjemmeholdet. Således var stillingen efter 10 minutter 2-6 til gæsterne, og de to velspillende backs havde scoret 5 af de 6 førstemål.

Claus Lyngsøe kaldte til time out, og efterfølgende spillede TM Tønder i en periode med mere snert og gnist – gode aktioner af specielt Rune Schrøder og Rolf Ravn, bragte hjemmeholdet op på 6-8, og man fornemmede, at der nu var lagt op til en jævnbyrdig kamp. Sådan gik det desværre ikke – en scoringspause af hjemmeholdet på 8 minutter, betød stillingen ændrede sig fra 6-8 til 6-13. Inden pausen kom der lidt håb ind igen og måltavlen viste ved pausen 9-15 i gæsternes favør.

2.halvleg blev åbnet med en scoring af Nikolaj Enderleit, og alle håbede hjemmeholdet kunne komme hurtigt ind i kampen, og måske i sidste ende hente point. Desværre valgte GOG – og ikke mindst VM-sølvvinderen Gøren Johannesen – at fortsætte ufortrødent efter pausen. Med 5 GOG scoringer, herfra 3 af Gøran Johannesen, i de første 5 minutter af 2. halvleg, kom GOG foran 12-20. Dermed var kampen i realiteten afgjort, og selvom TM Tønder i midten af 2. halvleg kom op 15-21, da Kristian Stoklund med to straffescoringer i træk, tændte et lille håb for både spillere og tilskuere.

Sådan blev det desværre ikke, og GOG kørte en velfortjent sejr i hus, og slutresultatet på 25-31 kan der på dagen ikke indvendes noget i mod.

Hos hjemmeholdet var det især Rune Schrøder der i dag “havde tur i den”. Rune blev da også holdets topscorer med 8 mål og valgtes til kampens spiller.

Aftenens opgør gav også debut i målet til Henk Muus Meyer, der i turneringspausen er blevet indlemmet i ligaholdet. Henk viste prøver på sit store potentiale og havde i kampen flere flotte redninger. Tillykke til Henk med debuten – det bliver spændende at følge dig!

Spillerne må “op på hesten igen” og se fremad. Allerede den 20. februar venter der en ny vigtig kamp, når der på udebane fløjtes til lokalopgør mod Ribe/Esbjerg HH.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden