GOG kommer på besøg søndag
GOG kommer på besøg søndag
GOG kommer på besøg søndag
GOG kommer på besøg søndag

GOG kommer på besøg søndag

Efter den flotte sejr torsdag, venter der hård modstand søndag

Skrevet d. 10. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
GOG kommer på besøg søndag

Torsdag aften vandt TM Tønder fuldt fortjent over Sønderjyske og fik dermed skabt et fornyet håb om at undgå den direkte nedrykningsplads. Det er umuligt at spå om, hvor mange point der skal hentes, men som det ser ud nu, så har TM Tønder tre point op til HC Midtjylland, Sønderjyske og Skanderborg, der alle har 13 point.

Holdet er på søndag total underdogs mod gæsterne fra det sydfynske. GOG er lige nu placeret på en 2. plads i 888-ligaen, og er et hold der spiller hurtigt og forrygende godt contrahåndbold. På TV2 Sport blev de i torsdags benævnt som “ligaens gymnasieklasse”, hvilket er meget sigende om mandskabet. Holdet er ungt og meget talentfuld. Specielt de to skytter, Lasse Møller og Nichlas Kirkelykke er virkelig dygtige spillere. Dertil kommer holdets topscorer Gøran Johannesen, samt hurtigløberne Mark Strandgaard og Magnus Jøndahl. I det hele taget er det en meget talentfuld trup, der også helt naturligt er en af de absolutte favoritter til DM-guldet.

Skal det lykkes med et forløsende point eller en sensationssejr, så skal alt lykkes for hjemmeholdet. Den vildskab, fight og utrolig fornemme indstilling der blev vist i Skansen torsdag aften, skal frem igen – det var en sand fornøjelse. TM Tønder skal stoppe GOG`s fantastiske contramaskine, og så skal vores koncept holdes liges så flot som tilfældet var det torsdag aften. Her var der i det hele taget en virkelig god ånd på holdet, og man havde en vilje, som nogle gange har været efterlyst.

Inden morgendagens kamp er der spinnings arrangement i hallen, og der vil med garanti senere blive en herlig stemning i Tønder Hal 2.

Vi skal give spillerne den bedst mulige opbakning – så kom i Tønder Hal 2 søndag eftermiddag, og vær klar når der fløjtes op klokken 17:00.

Vi ses  -SAMMEN ER VI STÆRKE!!!!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden