GOG kommer på besøg søndag
GOG kommer på besøg søndag
GOG kommer på besøg søndag
GOG kommer på besøg søndag

GOG kommer på besøg søndag

Efter den flotte sejr torsdag, venter der hård modstand søndag

Skrevet d. 10. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
GOG kommer på besøg søndag

Torsdag aften vandt TM Tønder fuldt fortjent over Sønderjyske og fik dermed skabt et fornyet håb om at undgå den direkte nedrykningsplads. Det er umuligt at spå om, hvor mange point der skal hentes, men som det ser ud nu, så har TM Tønder tre point op til HC Midtjylland, Sønderjyske og Skanderborg, der alle har 13 point.

Holdet er på søndag total underdogs mod gæsterne fra det sydfynske. GOG er lige nu placeret på en 2. plads i 888-ligaen, og er et hold der spiller hurtigt og forrygende godt contrahåndbold. På TV2 Sport blev de i torsdags benævnt som “ligaens gymnasieklasse”, hvilket er meget sigende om mandskabet. Holdet er ungt og meget talentfuld. Specielt de to skytter, Lasse Møller og Nichlas Kirkelykke er virkelig dygtige spillere. Dertil kommer holdets topscorer Gøran Johannesen, samt hurtigløberne Mark Strandgaard og Magnus Jøndahl. I det hele taget er det en meget talentfuld trup, der også helt naturligt er en af de absolutte favoritter til DM-guldet.

Skal det lykkes med et forløsende point eller en sensationssejr, så skal alt lykkes for hjemmeholdet. Den vildskab, fight og utrolig fornemme indstilling der blev vist i Skansen torsdag aften, skal frem igen – det var en sand fornøjelse. TM Tønder skal stoppe GOG`s fantastiske contramaskine, og så skal vores koncept holdes liges så flot som tilfældet var det torsdag aften. Her var der i det hele taget en virkelig god ånd på holdet, og man havde en vilje, som nogle gange har været efterlyst.

Inden morgendagens kamp er der spinnings arrangement i hallen, og der vil med garanti senere blive en herlig stemning i Tønder Hal 2.

Vi skal give spillerne den bedst mulige opbakning – så kom i Tønder Hal 2 søndag eftermiddag, og vær klar når der fløjtes op klokken 17:00.

Vi ses  -SAMMEN ER VI STÆRKE!!!!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden