Grindsted nedkæmpet

Grindsted har været lidt en ond ond for TMT. Vi har aldrig slået dem i deres hal, mens stillingen var 1-1 i Tønderhal 2. Så der skulle spilles 60 perfekte minutter, hvis vi skulle hive sæsonens første hjemmesejr hjem. Det blev til 56 fantastiske minutter og det var også rigeligt, søndag eftermiddag.

Spillerne mødte op med ild i øjnene fra første sekund. Grindsted brugte muskler i forsvaret, men kunne ikke stoppe Kristoffer Vestergaards hurtige fødder. Vi kom på 3-3 og de næste 4 minutter blev så tabt med 0-3 og så var det lidt som vi kender det, os der skulle jagte resultatet. Hurtigt kom vi dog på 6-7 og var med igen. En udvisning til Balsby som samtidig gav Wolle et gult kort betød at vi igen kom bagud med tre 8-11. TM Tønder var gået i 5-1 forsvar med en aggressiv Viktor Bergholt liggende forrest og backs, der hele tiden var ude og tackle og det havde Grindsted det svært med. Vi lokkede dem til at lave fejl og ved pausen stod der 12-13 til gæsterne.

En god lige første halvleg, med en dommerlinie der gav spillerne lov til at gå til den i forsvarrene. Det giver bestemt federe kampe end når udvisningerne fyger til højre og venstre, men spøgsmålet var om kræfterne rakte, for begge holds angreb var udfordret i stærkt forsvarsspil. Heldigvis havde vi skiftet godt ud i 1.halvleg.

Meyer Ejlersen havde stået en rigtig fin 1.halvleg, men vi ved jo alle at vi i Jonas Wilde har 1.divisions bedste keeper, når han rammer sin dag. Så Jonas blev sat ind fra 2.halvlegs start og det skulle vise sig at være en aldeles glimrende ide. Han pillede fuldstændig Grindsteds skytter ned og efter bare 7 minutter førte TMT 16-14. Grindsted kunne heller ikke løse 5-1 forsvaret efter pausen og vi lokkede dem til at lave flere fejl. De gik i 7-6, bare for at sende bolden i hænderne på en stærkere og stærkere Viktor Bergholt, der kunne score i tomt net.

Efter 45 minutter stod der 22-17 og Grindsted virkede opgivende. Efter TMT scoringer blev bolden båret stille og roligt op til midten, løsningerne manglede. Det var TM Tønders fortjeneste, for hvor spillede vi bare godt, hele vejen over og med 8 minutter tilbage og en 24-18 føring lignede det sæsonens første hjemmesejr og fire minutter senere var den sikker ved stillingen 26-20. Kun sløseri til sidst gjorde at vi kun vandt 27-24, men det lever vi fint med.

Eneste malurt i bægeret var at Jaris Tobeler trådte forkert efter 50 minutter og måtte bæres fra banen. Vi trykker tommelen for Jaris og håber at han vender hurtigt tilbage igen, stærkere end nogensinde. Ellers mødte man bare glade folk over alt, efter kampen. Endelig så hjemmepublikum hvilket potientiale der er i dette hold. Lad denne kamp blive den første af mange stærke hjemmekampe, så vi kan få endnu flere i hallen. Dem der var skabte en fantastisk kulisse og de sidste to minutter stod alle op og hyldede drengene. Det var magisk.