Gyser i vente onsdag aften
Gyser i vente onsdag aften
Gyser i vente onsdag aften
Gyser i vente onsdag aften

Gyser i vente onsdag aften

Alle mand i hallen onsdag - vi skal have en sejr!

Skrevet d. 11. december 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Gyser i vente onsdag aften

Betegnelsen “Årets Kamp” har flere gange været anvendt i denne sæson, når det gælder TM Tønders kampe i 888-ligaen. Nok engang må man ty til denne overskrift, når det gælder onsdagens opgør mod de østjyske “Gunmen” fra Skanderborg Håndbold. Et  meget vigtigt opgør, hvor hjemmeholdet i den grad har revanche tilgode efter det første indbyrdes opgør i denne sæson, hvor de grønblussede fra byen med den smukke fest vandt overbevisende.

Nu er det imidlertid Tønder Hal 2 der danner rammen om opgøret – en hjemmebane, hvor TM Tønder normalt præseterer godt. Gæsterne fra Skanderborg bliver måske lidt nostalgiske, når de løber på banen i Tønder – ingen anden hjemmebane i ligaen minder vel mere om “Cigaræsken” som var deres tidligere hjemmebane i Morten Børup Hallen.

Men vi skal have point – og gerne begge! Sidste runde arbejdede spillerne på bedste vis, men måtte nøjes med et enkelt point i opgøret mod Ribe/Esbjerg. Det samme var tilfældet med Skanderborg, da de lørdag havde besøg af KIF Kolding København. Her brændte holdet et straffekast i sidste sekund, og derfor sluttede denne kamp 29-29.

Kigger man på Skanderborgs hold, så har de leveret en række fornemme præstationer i de seneste kampe. Ud over den ene point mod KIF Kolding København, så har holdet vundet ude over Aalborg og besejret både BSV og Sønderjyske på overbevisende måde. De har en rigtig stærk start 7´er, hvor især Martin Mauer, Kasper Irming og Morten Kirk er toneangivende. I målet har de en af ligaens bedste målmand – Christoffer Lauersen. På hans gode dage lukker han fuldstændig af – ham må vi ikke skyde varm!

Skanderborg er pt placeret som nummer 12, hvor de har 9 point. Dette forspring skal meget gerne mindske på onsdag, og mon ikke Sørensens udvalgte vil kæmpe alt de har lært foran en formentligt tætpakket Tønder Hal 2. Der har på forhånd været stor efterspørgsel efter billetter til opgøret, og med mange folk i hallen, plejer der at være spænding og dramatik til sidste fløjt.

TM Tønder har alle mand klar til opgøret – dog er det endnu uklart om nyerhvervelsen Lasse Hamann-Boeriths bliver spilleberettiget til dette opgør. Der har i den seneste periode været mange positive ting at glæde sig over – ikke mindst angrebsmæssigt. Mod REHH var det meget opløftende at se holdets spil, hvor flere trådte i karakter. Denne tendens må meget gerne fortsætte onsdag aften, hvor en sejr i den grad vil give fornyet optimisme til alle på og omkring holdet.

Så kom i hallen onsdag aften, hvor holdet har brug for kæmpe opbakning. Der vil også være en markering af udvidelsen af TM Tønder ungdom, som nu ikke kun er U16 & U18, men går helt ned til U4. Derfor vil der – med Tønderrix i spidsen, blive et festligt indløb onsdag aften.

Vi ses i Tønder Hal 2 onsdag aften – der er kampstart klokken 19:00.

SAMMEN ER VI STÆRKE

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden