Håndbold året 2020 startede godt
Håndbold året 2020 startede godt
Håndbold året 2020 startede godt
Håndbold året 2020 startede godt

Håndbold året 2020 startede godt

3 division vinder på svær udebane

Skrevet d. 6. januar 2020 af
tmt
Håndbold året 2020 startede godt

I går søndag den 5 januar startede håndboldåret 2020 for vores 3 division på udebane mod Kerteminde HK.

Det var kampen om at bevare 4 pladsen, da vi lå side om side med 12 point, og viste vi på forhånd at det ikke blev en nem kamp dertil ligges at vi traditionelt ikke har det godt med Kerteminde HK da de ikke ligger godt til os.

Til dagens kamp var vi forstærket af 4 spillere fra 1 division truppen, så på papiret var vi et mega stærkt hold afsted. Om det var vores hold sammensætning som tændte Kerteminde fra første fløjt eller om det var almindelig  ”rust” som vi skulle have banket af står lidt hen i det uvisse, men faktum var at Kerteminde spillede en rigtig god første halvleg. Efter de første 10 min hvor vi fulgtes af, tog de over og udbyggede langsom men sikkert deres føring. Vi ramte slet ikke niveau i forsvaret hvilket betød at vores unge U19 keeper Silas Kellner ikke havde en reel chance i målet og efter 15 min byttede han plads med Henrik S Petersen. Da vi samtidig brændte en del chancer og til tider tog de forkerte beslutninger i angrebet var Kertemindes føring på 18-13 til pausen faktisk ganske fortjent.

Værterne kom ikke med nået overraskende rent spillemæssigt, men de havde en hel anden indstilling til tingene, så jeg måtte lige bruge det første minut i pausen på at snakke med lidt store bogstaver. Da det så var gjort fik vi lige talt igennem hvad der skulle ske, og vi var klar til en anden halvleg hvor vi skulle på måljagt.

Fra starten af 2 halvleg var forsvaret som forvandlet, der var nu bid i tacklingerne godt anført Lars Muus Carstensen, Timmi Ejmar og Benjamin Holm, Jacob Lyck gjorde det fremragende i vores 5-1 formation hvilket betød at vi kunne få nogle nemme kontra mål. Langsom men sikkert fik vi arbejdet os ind i kampen igen, værterne prøvede i løbet af halvlegen at mandsopdække både Jacob Lyck og Benjamin Holm, men lige lidt hjalp det, for i den periode viste både Nikolaj Damm og Timmi Ejmar super overblik og med ca. 10 min tilbage var vi nu på 27-27. I samme periode hiv Henrik S Petersen og flere store redninger frem – så nu var det os der var oven på og vi kunne bringe os foran og vi kørte til sidst en snæver sejr hjem på 31-29.

Når jeg kigger tilbage på hele kampen og dens forløb, så kan jeg ikke alle rose spillerne nok. De spillere som normalt spiller på holdet, viste god moral og initiativ selvom de måtte vige pladsen til spillere ovenfra og dermed fik mindre spilletid en normalt, spillerne som normalt optræder i 1 division truppen for deres indstilling til at bidrage og yde til holdets fordel.

Jeg er mega tilfreds med at vi booker 2 point ind på kontoen på en dag hvor ikke alt køre på skinner, og nu mangler vi ikke mange point før at målsætning 1 er i hus.

Næste kamp for vort 3 division mandskab er Fredag den 10 Januar kl. 19.30 hvor rækkens nr 1 Nyborg kommer på besøg i Tønder hallen – men mere herom senere på ugen

 Holdet var:

Henrik S Peterensen, Silas Kellner, Benjamin Holm (7), Jacob Lyck (10), Michael Ibsen (2), Nikolaj Keller (1), Lars Reinholdt (4), Simon Iversen (1), Nikolaj Nielsen (1), Lars Muus Carstensen (2), Timmi Ejmar (3) Nikolai Damm Nielsen.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
4 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
3 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
2 dage siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
3 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
4 dage siden

Lars K: Vi leder efter forsvarsspillet

Efter kampen mod Skive, var det en fattet og realistisk Lars...
18 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden