Håndbold året 2020 startede godt
Håndbold året 2020 startede godt
Håndbold året 2020 startede godt
Håndbold året 2020 startede godt

Håndbold året 2020 startede godt

3 division vinder på svær udebane

Skrevet d. 6. januar 2020 af
tmt
Håndbold året 2020 startede godt

I går søndag den 5 januar startede håndboldåret 2020 for vores 3 division på udebane mod Kerteminde HK.

Det var kampen om at bevare 4 pladsen, da vi lå side om side med 12 point, og viste vi på forhånd at det ikke blev en nem kamp dertil ligges at vi traditionelt ikke har det godt med Kerteminde HK da de ikke ligger godt til os.

Til dagens kamp var vi forstærket af 4 spillere fra 1 division truppen, så på papiret var vi et mega stærkt hold afsted. Om det var vores hold sammensætning som tændte Kerteminde fra første fløjt eller om det var almindelig  ”rust” som vi skulle have banket af står lidt hen i det uvisse, men faktum var at Kerteminde spillede en rigtig god første halvleg. Efter de første 10 min hvor vi fulgtes af, tog de over og udbyggede langsom men sikkert deres føring. Vi ramte slet ikke niveau i forsvaret hvilket betød at vores unge U19 keeper Silas Kellner ikke havde en reel chance i målet og efter 15 min byttede han plads med Henrik S Petersen. Da vi samtidig brændte en del chancer og til tider tog de forkerte beslutninger i angrebet var Kertemindes føring på 18-13 til pausen faktisk ganske fortjent.

Værterne kom ikke med nået overraskende rent spillemæssigt, men de havde en hel anden indstilling til tingene, så jeg måtte lige bruge det første minut i pausen på at snakke med lidt store bogstaver. Da det så var gjort fik vi lige talt igennem hvad der skulle ske, og vi var klar til en anden halvleg hvor vi skulle på måljagt.

Fra starten af 2 halvleg var forsvaret som forvandlet, der var nu bid i tacklingerne godt anført Lars Muus Carstensen, Timmi Ejmar og Benjamin Holm, Jacob Lyck gjorde det fremragende i vores 5-1 formation hvilket betød at vi kunne få nogle nemme kontra mål. Langsom men sikkert fik vi arbejdet os ind i kampen igen, værterne prøvede i løbet af halvlegen at mandsopdække både Jacob Lyck og Benjamin Holm, men lige lidt hjalp det, for i den periode viste både Nikolaj Damm og Timmi Ejmar super overblik og med ca. 10 min tilbage var vi nu på 27-27. I samme periode hiv Henrik S Petersen og flere store redninger frem – så nu var det os der var oven på og vi kunne bringe os foran og vi kørte til sidst en snæver sejr hjem på 31-29.

Når jeg kigger tilbage på hele kampen og dens forløb, så kan jeg ikke alle rose spillerne nok. De spillere som normalt spiller på holdet, viste god moral og initiativ selvom de måtte vige pladsen til spillere ovenfra og dermed fik mindre spilletid en normalt, spillerne som normalt optræder i 1 division truppen for deres indstilling til at bidrage og yde til holdets fordel.

Jeg er mega tilfreds med at vi booker 2 point ind på kontoen på en dag hvor ikke alt køre på skinner, og nu mangler vi ikke mange point før at målsætning 1 er i hus.

Næste kamp for vort 3 division mandskab er Fredag den 10 Januar kl. 19.30 hvor rækkens nr 1 Nyborg kommer på besøg i Tønder hallen – men mere herom senere på ugen

 Holdet var:

Henrik S Peterensen, Silas Kellner, Benjamin Holm (7), Jacob Lyck (10), Michael Ibsen (2), Nikolaj Keller (1), Lars Reinholdt (4), Simon Iversen (1), Nikolaj Nielsen (1), Lars Muus Carstensen (2), Timmi Ejmar (3) Nikolai Damm Nielsen.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden