Hårdtskydende back tilknyttes

Hårdtskydende back tilknyttes

TM Tønder henter endnu en spiller til truppen for den kommende sæson. Fra divisionskollegaerne i Skovbakken IK tiltræder den 23-årige venstre back, Kasper Knudsen, på en to-årig aftale.

TM Tønder er glade for at kunne offentliggøre, at vi fra den kommende sæson får tilgang af endnu en stærk to-vejs spiller, i den hårdt skydende venstre back, Kasper Knudsen. Kasper har i denne sæson spillet 12 kampe, på grund af drilsk skade, som nu er håndteret, og scoret 46 gange for hans nuværende klub.

Sportschef Steen Thomsen glæder sig over tilgangen af endnu en stærk spiller:
”Vi havde egentlig afsluttet planlægningen omkring den kommende sæsons trup, da vi fik muligheden for at tilknytte Kasper til truppen, og vi blev forholdsvis hurtig overbevist om, at han havde nogle kvaliteter, som kunne supplere vores kommende trup. Kasper er en fysisk stærk og stor spiller, der med hans 202 cm, kan blive en farlig skytte fra distancen. Desuden besidder Kasper et godt blik for medspillerne, ligesom han i den defensive del af spillet udmærker sig. Kasper har den helt rigtige indstilling, og brænder for at blive dygtigere – både individuelt og som holdspiller. Kasper har erfaring fra flere år som stamspiller i den næstbedste række, ligesom han tidligere er blevet godt skolet i Bjerringbro/Silkeborg. Kasper flytter – som en stor del af de nye spillere – til Tønder Kommune, og vi glæder os til at endnu en kompetent spiller med en god personlighed tiltræder i klubben”

Kasper Knudsen ser skiftet til TM Tønder som et step op i karrieren, og glæder sig til at få hal 2 som hjemmebane:
”Jeg har valgt TM Tønder for de næste 2 sæsoner, fordi jeg er overbevist om at det er det rigtige og næste skridt i min karriere. TM Tønder er en klub – og Tønder er en by – med store håndboldtraditioner, som nu gerne vil op at være med i den sjove ende af 1. division, efter et par år i den tungere ende af tabellen. Det projekt kan man kun se som en spændende udfordring, og med det hold som er samlet til de næste 2 sæsoner, er jeg også overbevist om, at vi sammen kan flytte holdet og klubben op på det næste niveau. Med sådan en gruppe spillere og træner samlet, forventer jeg mig et stærkt træningsmiljø med kamp om pladserne. Derudover forventer jeg at komme ned til et miljø, hvor der er 100% fokus på håndbold, hvor man har tid til at lære samtidig med at der skal leveres resultater. Ser meget frem til at komme til et professionelt setup, samt at blive en del af truppen efter ferien.”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold