Hampe: En kamp på vore præmisser

Hampe: En kamp på vore præmisser

TM Tønder var særdeles velspillende i Jyllinge og en af dem der bidrog med fart i spillet og et godt pres mod HØJ’s forsvar var Andreas Hampe, der desuden præsterede et rigtigt stærkt forsvarsspil, hvor især samspillet mellem ham og Jesper Redlefsen faldt i øjnene. Alt i alt en super flot kamp af ikke bare Hampe, men af hele holdet. Efter sejrssang i omklædningsrummet hev vi derfor den stærke venstreback ud på gangen for at få hans analyse af kampen:

– Jeg synes at det i rigtig store dele af kampen bliver på vores præmisser. Vi får fulgt den taktik der bliver lagt og laver vel i de første 40 minutter, stort set ingen fejl. Så tipper det lidt, det går frem og tilbage, men vi vinder den på vore præmisser. Den store forskel på vores indsats i dag og de seneste kampe er nok kynismen i afslutningerne. Vi laver 17 mål i første halvleg, det er altså ret stabilt. Modsat kampen i FIF er den store forskel, højden i forsvaret. I FIF er vi alt for langt fremme, så hvis vi står noget mere kompakt, gør vi det også nemmere for keeperne og det er det der gør den helt store forskel, slutter Andreas Hampe.

Kan vi lykkes at finde det samme fornemme forsvarsspil frem på fredag klokken 19.30 mod HEI,Skæring i Tønderhal 2, så har vi rigtig gode chancer for at tage ydeligere to point og du kan hjælpe holdet på rette vej, ved at komme ned i hallen og bakke drengene op. Til den kamp får vi opbakning af en masse gamle spillere/trænere fra TMT, TSF, MUIF. Sammen er vi stærke.