HC Odense kommer på besøg i Tønder Hal 2
HC Odense kommer på besøg i Tønder Hal 2
HC Odense kommer på besøg i Tønder Hal 2
HC Odense kommer på besøg i Tønder Hal 2

HC Odense kommer på besøg i Tønder Hal 2

Efter to nederlag i træk, skal vores hold tilbage på sporet

Skrevet d. 8. december 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
HC Odense kommer på besøg i Tønder Hal 2

Søndag eftermiddag klokken 15:00 fløjtes der igen op til tophåndbold i Tønder Hal 2. Vores hold får besøg af HC Odense, og holdet har brug for støtte for at komme tilbage på pointsporet efter to nederlag i træk. Efter en forrygende start på sæsonen med sejre i de første 9 kampe, har vores hold tabt til Team Sydhavsøerne, og senest HØJ, så søndagens kamp mod HC Odense bliver en vigtig opgave for TM Tønder.

HC Odense har den tidligere TM Tønder træner, Sune Gren, som sportschef, og på fløjen huserer den tidligere TMT-spiller Morten Glasius, mens Mathias Mosel vogter målet. HC Odense kæmper en hård kamp i den nederste del af rækken, hvor de lige nu er placeret som nummer 12 med 5 point. Holdet kommer til Tønder med nederlag i de tre seneste kampe – senest hjemme mod Odder, så de vil givetvis kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at få point med hjem til Fyn.

TM Tønder mødte HC Odense to gange som optakt til sæsonen, og her viste oprykkerne fra H.C.Andersens by, at de har mange dygtige spillere, så det er en modstander som bestemt ikke skal undervurderes!
Skal de to point blive i Tønder, så skal specielt forsvaret fungere bedre end i de seneste to opgør. Det har været stærkt i sæsonens første kampe, og det har været et fokusområde at genfinde dette niveau i ugens træninger. Træner Torben Sørensen ser frem til kampen:
“HC Odense er nyoprykkede og har et spændende hold. Godt nok er de placeret et stykke nede i tabellen, men de har også lige skulle vænne sig til 1. div. Det er et godt hold og jeg tror de kommer på sigt, da klubben har et godt håndboldmiljø, og det giver point. Når det er sagt, så er det en kamp vi skal vinde! Vigtigt at vi tager initiativ, for vi skal bevise, at vi er bedre hold, selvom vi har respekt for Odense. De er et mandskab der har god moral og aldrig giver op”.

Vi skal vise vores hold opbakning – 11 kampe henne i sæsonen er de nummer to, og med en sejr søndag, så er holdet tilbage for 1. pladsen. Så kom i hallen søndag og støt vores hold.

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden