Henk: Dejligt at tage nogle bolde
Henk: Dejligt at tage nogle bolde
Henk: Dejligt at tage nogle bolde
Henk: Dejligt at tage nogle bolde

Henk: Dejligt at tage nogle bolde

Henk Muus Meyer viste klassen mod HCM.

Skrevet d. 10. september 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Henk: Dejligt at tage nogle bolde

TM Tønders keeper med lokalt islæt, Henk Muus Meyer fra Rens er bare 22 år gammel, og han har allerede prøvet lidt af hvert. Efter ungdomsårene i Saxburg, Sine og TM Tønder, blev han 2.holdskeeper i TMT. Da TM Tønder solgte Emil Tellerup kom han op på 1.holdet der dengang lå i ligaen, hvorefter turen gik til DHK Flensburg.

Siden jul har Henk været tilbage i TM Tønder, og da Christian Trans mod slutningen af forrige sæson blev skadet trådte Henk Muus Meyer til. I udekampen mod Sydhavsøerne viste han sit store potientale og han er derfor kommet på kontrakt fra starten af denne sæson.

I søndags kom han ind efter 20 minutter og her spillede den unge søndejyde en rigtig flot kamp og var med til at vende 9-10 til 14-12 de sidste 10 minutter: – Det var sjovt, jeg synes jeg spiller en rigtig god slutning af 1.halvleg, Siger Henk efterfølgende.

Henk Muus Meyer stod også de første 29 minutter af 2.halvleg, hvor han også præsterede flotte redninger: – Det var dejligt at tage nogle bolde og så synes jeg at forsvaret stod rigtigt godt. Det var nemt at se hvor boldene kom.

Alligevel kom der ikke point på kontoen og det er jo vildt ærgerligt når man har præsteret godt, og Henk synes da også at det var rigtig træls at tabe med 1 mål foran eget publikum. Henk’s personlige målsætninger for denne sæson beskriver han som:

– Jeg vil gerne holde et konstant niveau og undgå skader, og så ellers bare gøre mit bedste.

Henk: Dejligt at tage nogle boldeHenk: Dejligt at tage nogle boldeHenk: Dejligt at tage nogle boldeHenk: Dejligt at tage nogle boldeHenk: Dejligt at tage nogle boldeHenk: Dejligt at tage nogle boldeHenk: Dejligt at tage nogle boldeHenk: Dejligt at tage nogle boldeHenk: Dejligt at tage nogle boldeHenk: Dejligt at tage nogle boldeHenk: Dejligt at tage nogle bolde

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden