HENRIK ER FRIVILLIG
HENRIK ER FRIVILLIG
HENRIK ER FRIVILLIG
HENRIK ER FRIVILLIG

HENRIK ER FRIVILLIG

HENRIK ER FRIVILLIG: DET BEDSTE ER AT KUNNE HJÆLPE KLUBBEN

Skrevet d. 2. november 2022 af
Kim Møller
HENRIK ER FRIVILLIG

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Henrik Thomsen ofte bag computeren ved dommerbordet. Henrik har været frivillig i klubben gennem otte år. “Det bedste ved jobbet som frivillig er, at jeg kan hjælpe klubben. Jeg har spillet håndbold i klubben i mange år og er glad for at kunne give noget tilbage. Som ung tager man meget for givet, så det er vigtigt for mig at vise klubben, at jeg sætter stor pris på det, de gjorde for os,” forklarer Henrik.

Henrik spillede i klubben indtil for to år siden og er i dag både træner og frivillig ved eliteholdets kampe. Det var faktisk Henriks mor, der fik ham i gang med det frivillige arbejde: “Min mor var selv frivillig og fik mig med herned, hvor jeg i begyndelsen sad ved dommerbordet i de lavere rækker. Men ret hurtigt blev jeg spurgt om jeg ville hjælpe ved førsteholdets kampe,” fortæller Henrik.

Som sekretær sidder Henrik ved dommerbordet og sørger for kamprapporten. Opdaterer løbende med scoringer, udvisninger, timeouts mm. “Det var en spændende udfordring at tage imod og det var hårdt arbejde, da TMT spillede i ligaen, hvor der er andre regler og TV på. I dag er opgaven stille og rolig,” fortæller Henrik.

Du kan følge Henriks arbejde på appen Tophåndbold. Det er sekretærens opdateringer, der lægges ud live på appen i løbet af kampen. “Jeg er meget glad for jobbet som frivillig. TM Tønder er en god klub at være frivillig i. Vi har det godt,” fortæller Henrik.

TM Tønder har også brug for dig. Kunne du tænke dig at være frivillig, så har klubben mange forskellige typer frivillige opgaver.

Ring til Kim Wittenkamp på 4215 6996 og hør mere. Eller send en mail til [email protected]

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden