Henriksen: Spændende lokalopgør i vente
Henriksen: Spændende lokalopgør i vente
Henriksen: Spændende lokalopgør i vente
Henriksen: Spændende lokalopgør i vente

Henriksen: Spændende lokalopgør i vente

Skrevet d. 6. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Henriksen: Spændende lokalopgør i vente

Tirsdag klokken 18:30 fløjtes der op til et gevaldigt lokalopgør, når TM Tønder hjemme i Tønder Hal 2 tager mod lokalrivalerne fra Sønderjyske. Et opgør, hvor gæsternes træner, Morten Henriksen, forventer en tæt kamp:

“Det er et godt gedin lokalopgør, hvor der er en historik mellem spillerne, der jo for manges vedkommende kender hinanden rigtig godt. Det er altid charmerende med disse opgør, hvor der kæmpes fra første fløjt.”

TM Tønder har haft nogle tætte kampe på det seneste, og har efter jul sikret sig 3 point på kontoen. Det er naturligvis ikke gået ubemærket hen hos gæsternes cheftræner:

“Vi er da lidt trætte af at skulle møde TM Tønder i Tønder lige nu. Holdet har fået en fin start efter VM-pausen, hvor der har været en klart opadgående formkurve. Der er mange på holdet der byder ind, og man mærker klart et hold der er ovenpå, så vi skal i den grad stramme op i morgendagens kamp”.

Sønderjyske er lige nu placeret som nummer 9 i 888-ligaen, og er i tæt kamp med de omkringliggende hold for at komme med i slutspillet. Derfor skal holdet i morgen meget gerne have to point med østpå:

“Vi har været ramt på skadesfronten, så de folk vi spiller med skal slå til. Det handler om at finde de konstallationer som kan passe, og så skal vi ind og vinde duellerne. Vi skal op mod et “beton-forsvar” hos TM Tønder, som specielt i de seneste kampe har været velfungerende. Vi stræber efter en slutspilsplads, så derfor skal vi gerne have point med hjem i morgen. Vi er beviste om, at vi skal spille i Tønder Hal 2, og vi har før haft det lidt vanskeligt i de mindre, intime haller – men vi glæder os til at komme til Tønder og spille i morgen”, slutter Morten Henriksen.

Selvom det bliver hedt, så kom i hallen i morgen! Lokalopgøret SKAL opleves live – der bliver med garanti gang i Tønder Hal 2.

Vi ses!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden