Henriksen: Spændende lokalopgør i vente
Henriksen: Spændende lokalopgør i vente
Henriksen: Spændende lokalopgør i vente
Henriksen: Spændende lokalopgør i vente

Henriksen: Spændende lokalopgør i vente

Skrevet d. 6. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Henriksen: Spændende lokalopgør i vente

Tirsdag klokken 18:30 fløjtes der op til et gevaldigt lokalopgør, når TM Tønder hjemme i Tønder Hal 2 tager mod lokalrivalerne fra Sønderjyske. Et opgør, hvor gæsternes træner, Morten Henriksen, forventer en tæt kamp:

“Det er et godt gedin lokalopgør, hvor der er en historik mellem spillerne, der jo for manges vedkommende kender hinanden rigtig godt. Det er altid charmerende med disse opgør, hvor der kæmpes fra første fløjt.”

TM Tønder har haft nogle tætte kampe på det seneste, og har efter jul sikret sig 3 point på kontoen. Det er naturligvis ikke gået ubemærket hen hos gæsternes cheftræner:

“Vi er da lidt trætte af at skulle møde TM Tønder i Tønder lige nu. Holdet har fået en fin start efter VM-pausen, hvor der har været en klart opadgående formkurve. Der er mange på holdet der byder ind, og man mærker klart et hold der er ovenpå, så vi skal i den grad stramme op i morgendagens kamp”.

Sønderjyske er lige nu placeret som nummer 9 i 888-ligaen, og er i tæt kamp med de omkringliggende hold for at komme med i slutspillet. Derfor skal holdet i morgen meget gerne have to point med østpå:

“Vi har været ramt på skadesfronten, så de folk vi spiller med skal slå til. Det handler om at finde de konstallationer som kan passe, og så skal vi ind og vinde duellerne. Vi skal op mod et “beton-forsvar” hos TM Tønder, som specielt i de seneste kampe har været velfungerende. Vi stræber efter en slutspilsplads, så derfor skal vi gerne have point med hjem i morgen. Vi er beviste om, at vi skal spille i Tønder Hal 2, og vi har før haft det lidt vanskeligt i de mindre, intime haller – men vi glæder os til at komme til Tønder og spille i morgen”, slutter Morten Henriksen.

Selvom det bliver hedt, så kom i hallen i morgen! Lokalopgøret SKAL opleves live – der bliver med garanti gang i Tønder Hal 2.

Vi ses!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden