Hidtil sværeste opgave i vente

Hidtil sværeste opgave i vente

Fredag aften drager truppen mod Skive, hvor sæsonens hidtil, ja måske sæsonens sværeste opgave overhovedet venter. Skive FH har allerede sammensat en ligatrup og de er i færd med at spille sig op i ligaen. Der har været et par bump undervejs, men uafgjorte kampe mod Otterup og Midtjylland, men overordnet set har de ellers bare vundet klare sejre.

Skive er i dag meget mere end Nikolei Jensen og Daniel Guldsmed. Jesper Sørensen, Mathias Damgaard, Emil Grønbech og Malte Justesen er bare nogle af de velklingende navne i en meget bred Skive trup. Jan Paulsen er da også klar over det bliver en svær opgave, fredag aften.

– Sæsonens hidtil sværeste kamp venter med udekampen i Skive, som sammen med Nordsjælland kæmper om den direkte oprykning. Og det med rette – Skive har en stærk trup med kvalitetsspillere på alle pladser og tilmed dobbelt besat på de fleste positioner, udtaler cheftræneren.

TM Tønder leverede en kraftpræstation mod Sydhavsøerne, men i sidste ende manglede heldet, og efter fire nederlag i træk er holdet sultne efter point. Dog må vi også være realistiske, da vi møder rækkens to tophold i de næste to kampe. Men bolden er rund og der er sket større sensationer på håndboldbanen, end en TMT sejr i Skive. Det drejer sig om at komme godt ud af de to kampe og fortsætte udviklingen.

– Vi skal se om vi kan følge op på den gode præstation mod TSØ, hvor der var mange gode momenter, specielt angrebsmæssigt. Dog har træningsugen langt fra været optimal, da mandagstræningen blev aflyst, slutter Jan Paulsen.
Husk at du kan følge kampen på tophåndbold, fredag klokken 19.30.