Holdets sejr i Otterup

Andreas Hampe smadrede den første bold i mål efter få sekunder, men herefter gik der fire minutter inden den næste scoring. Jonas Wilde i den ene ende og Frederik Skau i den anden tog godt fra, men TMT kom på 2-0 og førte resten af kampen. Otterup hang dog godt på og godt midtvejs i halvlegen var stillingen 6-8 til TMT. Lidt senere kunne Jonas Wilde sende bolden i tomt mål til stillingen 7-11 og det var starten på en god periode. Herefter fulgte flere flotte scoringer af en velspillende Malte Schnoor og seks minutter før pausen ved stillingen 11-17 var en storspillende Kristoffer Vestergaard kun milimeter fra at snuppe bolden, men i stedet scorede Otterup. Det blev starten til 6 minutter med forkerte beslutninger og halvhjertede forsøg i angebet og yderligere 3 scoringer af fynboerne betød 15-17 ved pausen.

Efter pausen scorede Otterup først, men TM Tønder trak igen lidt fra. Otterup keeperen havde haft godt fat i vore fløje, men det lavede Sjudúr Olsen om på med to flotte fløjmål til 20-23, som i øvrigt var slutstillingen sidst vi var i Otterup. Jonas Wilde scorede igen og Rasmus Mose gjorde det til 23-27 og hans brøl fortalte at det var et vigtigt mål. Et målmandsskifte i begge mål betød at skytterne fra Otterup fik svære vilkår mod en stærk Andreas Haagen, mens Sjudúr Olsen og Malte Schnoor scorede efter behag og efter 59 minutter stod der 29-35. Så gjorde det knapt så meget at Otterup lige scorede to gange i det sidste minut.

Det var en stor holdpræstation, lørdag eftermiddag i Otterup, mod et velspillende fynsk mandskab. Vi scorer 35 mål mod et velspillende forsvar, fordi vi havde farten og tålmodigheden i angebspillet. Bagkæden med Clausen, Vestergaard og Schnoor fungerede fantastisk og var afgørende for at vi trak fra i 2.halvleg. Og så må vi ikke glemme keeperne der begge præsterede store redninger. En kæmpe flot holdpræstation.