Holdets sejr

Skive startede med bolden, men det var TM Tønders Livio Klausen der scorede det første mål. Skive scorede herefter tre gange på 50 sekunder og der måtte vi lige tage en dyb indånding. Heldigvis var Meyer Ejlersen en levende mur i målet og efter 14 minutter kunne Thomas Clausen bringe TM Tønder foran med 5-6. I næste angreb vriklede Thomas desværre om på foden og så var kampen slut for hans vedkommende. Og det var et tyndt TMT hold der måtte fortsætte kampen, bl.a. sad Vestergaard og Redlefsen også ude, så der blev trukket store veksler på få spillere.

TM Tønder kom ind i en angrebsmæssig svær periode mod et Skive hold der stod fremragende i forsvaret, og på 10 minutter blev 5-6 til 11-7. Heldigvis kunne man sige det samme om TM Tønders forsvar, der sammen med Meyer Ejlersen stod rigtigt stærkt og med et par vigtige mål kunne Tobias Balsby sende os til pause, bagud 13-11.

Viktor Bergholt kom ud til 2.halvleg, som ville han vinde den her kamp. To mål af ham, et af Nikolajsen og et af Balsby, og så stod der 14-15 i TMT’s favør. En udvisning af Balsby, der kæmpede forbilledligt i begge ender, kostede to mål og den føring holdt Skive fast i til midten af 2.halvleg, hvor der stod 20-18. Selv om Meyer havde stået fantastisk, så skulle der ske et eller andet og Jonas Wilde kom ind og så vendte kampen en gang til. Mål af Madsen, Hinrichsen og Filtenborg sendte TMT foran 20-21. Vi fik pillet selvtilliden ud af Skive skytterne der begyndte at skyde udefra og det bekom Jonas Wilde rigtigt godt. Skive udlignede på straffe, men indskiftede Troels Clausen viste at hvor der er vilje er der en vej og med to mål af ham og et af Balsby kom vi foran 21-24.

Skive gik nu op i helbanepres, men det løste vi rigtig flot og vi kom foran 23-27, inden Skive fik lov til at reducere til slutresultatet 25-27. Et fantastisk flot resultat der skyldtes en fremragende holdpræstation af unge spillere som fik lov og tog deres chance.

Cheftræner Michael Wollesen var da også svært tilfreds, da han efter kampen sagde: “En kæmpe holdpræstation gør, at vi vinder i dag. Vestergaard kan ikke spille grundet en skade, og da Thomas går ud i første halvleg, mangler vi to af dem, som spillede flest minutter sidste år. Men de resterende spillere stepper i den grad op. Vi dækker fremragende op hele kampen, og vi har gode målmandspræstationer. Derudover er der kæmpe ros til Troels, som kommer ind på et svært tidspunkt og laver nogle vigtige mål og spiller med stor kølighed trods sin unge alder”.

Topscorer for TMT var Madsen, Bergholt og Balsby, med hver 4 mål.