Hylleberg: Jeg føler mig mere fri
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri

Hylleberg: Jeg føler mig mere fri

Andreas Hylleberg var storspillende i Give

Skrevet d. 25. august 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri

Andreas Hylleberg og holdkammeraterne fra TMT vandt 34-24, tirsdag aften i Give, og en af dem der gjorde den helt store forskel var Andreas Hylleberg, der kom ind efter 15 minutter og var storskydende, således at en to målsføring, relativt hurtigt blev til en føring på 15-9. Hylleberg blev sat rigtig flot op af holdkammeraterne og så sad hans skud bare i alle hjørner af målet, der blev i den grad fjernet spindelvæv.

Først og fremmest spurgte vi dog ind til hvor holdet står i forhold til sidste år: “Jeg synes vi præsterer langt bedre i år og det gælder alle mand, på alle pladser. Jeg synes også at vi har rigtig fint styr på de koncepter som Wolle og som vi selv sætter op. Dertil synes jeg også vi er kommet ind i en rytme med få tekniske fejl, selvom vi måske lavede lidt flere her i Give, end i de andre kampe”, siger den storskydende venstre back.

Andreas Hylleberg selv kronede en flot kamp med 8 rene kasser og i forhold til sidste år på denne tid er han langt længere fremme. Ja han er direkte et våben i trænerens taktik, hvor han sidste år, mere var en aflastningsspiller. “Jeg føler mig som spiller, mere fri i de ting jeg laver, i forhold til sidste sæson hvor Hampe tog en stor del af spilletiden. I dag gik det så bare rigtig godt med skud og gennembrud, medspillerne sætter mig rigtig godt op, mens der var lidt i forsvaret, som jeg ikke var helt tilfreds med”, slutter Hylleberg.

Glæd dig til søndag den 4.september klokken 15.00, når Andreas Hylleberg og resten af holdet tager imod Sydhavsøerne i Tønderhal 2. Der skulle vi gerne have den perfekte sæsonstart.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

En tidligere spiller og assistenttræner, Søren Olsen, er fra næste kamp...
1 uge siden

U19 i 1.division i sikker stil

U19 drenge måtte lidt rundt i kommunen for at kvalificere sig...
4 uger siden

Holdets sejr

Skive startede med bolden, men det var TM Tønders Livio Klausen...
3 uger siden

Stor kamp i runde 1

1.division ser lidt stærkere ud i år, især toppen hvor fem...
4 uger siden

Udspillet

Når man scorer 30 mål er det oftest nok til en...
2 uger siden

Nederlag i sæsonåbner

Inden kampen vidste vi godt, at skal man slå Sydhavsøerne, skal...
4 uger siden

Fredag aften i Skive

Fredag aften klokken 19.30 fløjtes der op til TM Tønders kamp...
3 uger siden

Et tabt point

TM Tønder kom godt fra land og kunne bringe sig foran...
5 dage siden

En svær opgave

På søndag klokken 15.00 tager TM Tønder mod Skovbakken i Tønderhallerne....
2 uger siden

TM Tønder hungrer efter sejr

Skal TM Tønder være med hvor det er sjovt, ja så...
1 uge siden

Livio: Vi forsvarer super godt

TM Tønder vandt 27-25 ude over liganedrykkerne fra Skive og det...
3 uger siden

TMT møder FIF

FIF er af mange udset til at rykke ned i anden...
2 dage siden

Lykkeliga deltager i indløb

Kommunens Lykkeligahold træner hver tirsdag i Toftlundhallen. Til TMTs kamp mod...
4 dage siden

Stor nyhed fra Tophåndbold

I Tophåndbold appen er der længe blevet arbejdet på en løsning,...
4 uger siden

3.division spiller hjemme på søndag

Så er der tid for sæsonens første hjemmekamp for vores unge...
2 dage siden

Janes store erfaring sikrer de bedste billeder

De flotte portræt- og gruppebilleder, vi her i klubben bruger af...
4 uger siden