Hylleberg: Jeg føler mig mere fri
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri

Hylleberg: Jeg føler mig mere fri

Andreas Hylleberg var storspillende i Give

Skrevet d. 25. august 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri

Andreas Hylleberg og holdkammeraterne fra TMT vandt 34-24, tirsdag aften i Give, og en af dem der gjorde den helt store forskel var Andreas Hylleberg, der kom ind efter 15 minutter og var storskydende, således at en to målsføring, relativt hurtigt blev til en føring på 15-9. Hylleberg blev sat rigtig flot op af holdkammeraterne og så sad hans skud bare i alle hjørner af målet, der blev i den grad fjernet spindelvæv.

Først og fremmest spurgte vi dog ind til hvor holdet står i forhold til sidste år: “Jeg synes vi præsterer langt bedre i år og det gælder alle mand, på alle pladser. Jeg synes også at vi har rigtig fint styr på de koncepter som Wolle og som vi selv sætter op. Dertil synes jeg også vi er kommet ind i en rytme med få tekniske fejl, selvom vi måske lavede lidt flere her i Give, end i de andre kampe”, siger den storskydende venstre back.

Andreas Hylleberg selv kronede en flot kamp med 8 rene kasser og i forhold til sidste år på denne tid er han langt længere fremme. Ja han er direkte et våben i trænerens taktik, hvor han sidste år, mere var en aflastningsspiller. “Jeg føler mig som spiller, mere fri i de ting jeg laver, i forhold til sidste sæson hvor Hampe tog en stor del af spilletiden. I dag gik det så bare rigtig godt med skud og gennembrud, medspillerne sætter mig rigtig godt op, mens der var lidt i forsvaret, som jeg ikke var helt tilfreds med”, slutter Hylleberg.

Glæd dig til søndag den 4.september klokken 15.00, når Andreas Hylleberg og resten af holdet tager imod Sydhavsøerne i Tønderhal 2. Der skulle vi gerne have den perfekte sæsonstart.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden