Hylleberg: Jeg føler mig mere fri
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri

Hylleberg: Jeg føler mig mere fri

Andreas Hylleberg var storspillende i Give

Skrevet d. 25. august 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Hylleberg: Jeg føler mig mere fri

Andreas Hylleberg og holdkammeraterne fra TMT vandt 34-24, tirsdag aften i Give, og en af dem der gjorde den helt store forskel var Andreas Hylleberg, der kom ind efter 15 minutter og var storskydende, således at en to målsføring, relativt hurtigt blev til en føring på 15-9. Hylleberg blev sat rigtig flot op af holdkammeraterne og så sad hans skud bare i alle hjørner af målet, der blev i den grad fjernet spindelvæv.

Først og fremmest spurgte vi dog ind til hvor holdet står i forhold til sidste år: “Jeg synes vi præsterer langt bedre i år og det gælder alle mand, på alle pladser. Jeg synes også at vi har rigtig fint styr på de koncepter som Wolle og som vi selv sætter op. Dertil synes jeg også vi er kommet ind i en rytme med få tekniske fejl, selvom vi måske lavede lidt flere her i Give, end i de andre kampe”, siger den storskydende venstre back.

Andreas Hylleberg selv kronede en flot kamp med 8 rene kasser og i forhold til sidste år på denne tid er han langt længere fremme. Ja han er direkte et våben i trænerens taktik, hvor han sidste år, mere var en aflastningsspiller. “Jeg føler mig som spiller, mere fri i de ting jeg laver, i forhold til sidste sæson hvor Hampe tog en stor del af spilletiden. I dag gik det så bare rigtig godt med skud og gennembrud, medspillerne sætter mig rigtig godt op, mens der var lidt i forsvaret, som jeg ikke var helt tilfreds med”, slutter Hylleberg.

Glæd dig til søndag den 4.september klokken 15.00, når Andreas Hylleberg og resten af holdet tager imod Sydhavsøerne i Tønderhal 2. Der skulle vi gerne have den perfekte sæsonstart.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ny Cheftræner til TM Tønder Håndbold

TM Tønder Håndbold Elite har ansat ny cheftræner til klubbens mandskab...
3 uger siden

En stor tak til en rigtig klubmand.

Når indeværende sæson er færdigspillet, skal TM Tønder Håndbold have ny...
3 uger siden

Ny bagspiller til TMT

TM Tønder henter ny bagspiller til klubben fra den kommende sæsonstart....
2 dage siden

Fløj skifter til ligaklub

TM Tønder Håndbolds topscorer, Viktor Bergholt, stopper i klubben efter denne...
1 uge siden

Hylleberg stopper i TMT

Andreas Hylleberg stopper i klubben efter denne sæson. Når denne sæson...
3 dage siden

Flot træningskamp i Skærbæk

Uden Jesper Redlefsen, langtidsskadede Jaris Tobeler og Livio Klausen, der spillede...
4 uger siden

TMT 2 banker topholdet

De unge drenge på 3. div havde søndag besøg af rækkens...
1 uge siden

TMT startede året med sejr

DHK Flensburg har med Claus Lyngsøe og Magnus Frisk Jensen på...
4 uger siden

TM Tønder møder bundholdet

Da TM Tønder sidst i september gæstede Roskilde var vi i...
2 uger siden

Et kvart sekund fra sejren

Det var en topklar Thomas Clausen, der bankede 4 af de...
2 uger siden

Revanche til gode

Når TM Tønder på søndag drager til Århus nord for at...
3 uger siden

SMALT NEDERLAG I DET FYNSKE

Undertegnede havde sko med og den røde trøje var trukket over...
3 dage siden

Bøvlet opgave venter i København

TM Tønder skal på søndags opgave i København, nærmere betegnet i...
5 dage siden

Filtenborg: Trives bedst når jeg er tryg

Anton Filtenborg er i gang med for alvor at vise hvad...
1 uge siden

TMT nedkæmper Roskilde

TM Tønder spiller blændende når de er underdogs, især når modstanderne...
1 uge siden

TMT hiver besværligt point hjem

TM Tønder måtte søndag en tur til Frederiksberg, til en yderst...
2 dage siden

Støtteturen slutter med fælles hygge

Husker du da vi for et år siden gik den sidste...
2 uger siden