Ingen ide´ om at det bliver let i Tønder
Ingen ide´ om at det bliver let i Tønder
Ingen ide´ om at det bliver let i Tønder
Ingen ide´ om at det bliver let i Tønder

Ingen ide´ om at det bliver let i Tønder

Skrevet d. 22. december 2016 af
Flemming Sørensen
Ingen ide´ om at det bliver let i Tønder

Fredag aften kommer ligaens tophold fra Aalborg Håndbold på besøg i Tønder. Det er årets sidste kamp i 888ligaen, så kom i hallen og støt TM Tønder. PTI har købt alle billetter, så der er GRATIS ENTRE` til kampen.

Selvom de er rækkens nummer 1, så forventer gæsterne fra Aalborg Håndbold ikke en let opgave, når de løber på banen i Tønder Hal 2 fredag aften. Direktør Jan Larsen er meget ydmyg over for opgaven:

”Ligaen har vist sig at være meget jævnbyrdig i år og hvis man ikke er 100 % klar, så løber man ind i et nederlag. Vi har ingen ide` om, at det bliver en let kamp mod TM Tønder. Det er et ungt hold med mange spændende spillere, der allerede nu har skabt fornemme resultater. TM Tønder har samlet 7 point og i en del andre kampe har de været med til det sidste. Det er en fantastisk hjemmebane og et svært sted for enhver modstander – der kan komme rigtig meget tryk på i Tønder Hallen, og derfor er det vigtigt, at vi giver den max gas fra start til slut”

Med èn kamp tilbage inden den lange turneringspause, så er Aalborg placeret som nummer 1 i rækken – 2 point foran BSV. De kommer da også med tre friske sejre i bagagen. Efter de i sidste runde knebent slog Skanderborg med 24-22, havde de forinden vundet med 5 mål over Aarhus og en to-måls sejr over Sønderjyske. Det vil da også være en overraskelse, hvis TMT kan vinde fredagens opgør:

”Det er klart, at vi må påtage os favoritværdigheden i opgøret, og det vil være utrolig skønt for os, hvis vi kan slutte af med en sejr inden pausen. Vi kommer med en god selvtillid, og vil naturligvis gerne slutte godt af. Vi har – nøjagtigt som TM Tønder – et ungt hold. Fundamentet er godt og selvom det er med en ung gennemsnitsalder, så har spillerne opbygget rutine gennem flere år – både med kampe i den danske liga, men også i europæiske kampe. Det har vi haft glæde af i denne sæson. Det bliver spændende på fredag, og vi glæder os til at gæste Tønder”, slutter direktør for Aalborg Håndbold Jan Larsen.

Kom i hallen på fredag og se om vores drenge ikke kan lave en overraskelse. I det første opgør i Nordjylland, var vi godt med hele kampen, men måtte se os besejret til slut, da Aalborg vandt 29-23.

Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden