Ingen Julegave til SUS Nyborg
Ingen Julegave til SUS Nyborg
Ingen Julegave til SUS Nyborg
Ingen Julegave til SUS Nyborg

Ingen Julegave til SUS Nyborg

Flot indsats af hele holdet, pragt præstation af unge Madsen

Skrevet d. 11. december 2017 af
tmt
Ingen Julegave til SUS Nyborg

Der blev ikke uddelt tidlig julegave til går dagens modstander SUS Nyborg da de gæstede Tønder Hallen, for gæsterne blev sendt hjem med klart nederlag på 38-28.

Casper Madsen var tilbage efter endt karantæne og han bevidste virkelig sit værd og satte en tyk streg under at han nok er rækkens bedste play-marker. Sammen med bagspillerne Mathias Hejsel, Daniel Jacobsen og den tilbagevendte Martin Busk Larsen udgjorde de en firkløver som SUS Nyborg sent vil glemme – tilsammen lavede de 23 mål og gang på gang rev de forsvaret i stykker med lækkert krydspil – ikke nok med det – deres forsvars indsats var også sublimt.

De første ca. 45 min forblev en tæt affære, ligesom jeg havde forventet. Vi var i teten men kunne ikke få slået det afgørende hul. De sidste 15 min skiftede vi gear, satte klingen op på det store tandhjul og øgede tempo til det næste uhørte. I samme periode valgte vores keeper Henrik Skovgaard Petersen ligeledes at agere levende plankeværk og vi gik fra +3 til +10. Og som en Nyborg spiller sagde til mig da der manglede ca 5 min – håber snart det er slut for nu er det ikke sjovt længere, hvilket jeg godt kunne forstå.

Kollektivet fungerede i dag på alle parametre, læg dertil meget flotte individuelle præstation og summen er en flot seværdig Håndboldkamp, og jeg kan kun rose ALLE SPILLERE for en mega flot indsats og sige tillykke med 2 point og at 2 pladsen i puljen forbliver vores.

Til slut vil jeg sige tak til alle de trofaste tilskuere som har givet 3 divisions holdet deres støtte  – det så fedt – tusinde tak. På holdets og egne vegne ønsker vi jer en glædelig jul og et godt nytår,  på et forhåbentlig gensyn i 2018.

Holdet var:

Jesper Boldt (3 redninger) Henrik S Petersen (15 redninger) Casper Madsen (11), Andreas W Asmussen (1) , Daniel Jacobsen (1), Morten Jørgensen (5), Mathias Hejsel (6), Thomas Clausen (2), Jesper Redlefsen (7), Martin Busk (5), Nikolai Nielsen og Lars Reinholt.

Mvh Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden