Overraskelsen udeblev
Overraskelsen udeblev
Overraskelsen udeblev
Overraskelsen udeblev

Overraskelsen udeblev

Jan Paulsen mente at HCM kontrollerede kampen

Skrevet d. 13. september 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Overraskelsen udeblev

TM Tønder kom egentlig fint fra start og relativt hurtigt stod der 2-2 på tavlen. Efterfølgende havde Jonas Wilde tre flotte redninger, men alle tre gange opsnappede HCM returbolden og scorede efterfølgende. Det gjorde ondt på holdet og HCM bragte sig foran 3-7. Den afstand forsvarede HCM og godt 5 minutter før pausen var stillingen således 9-13. TMT fik kort noget momentum og kom tæt på ved 11-13, men desværre var det HCM der sluttede halvlegen bedst og kunne gå til pause med en 12-17 føring.

– Ved 11-13 havde vi et momentum og kunne være kommet til pause men minus 2. Det lykkedes ikke og det blev minus 5. Det var en hjemmekamp hvor vi havde sat forventninger op efter noget mere. Vi præsterede ikke på det niveau vi gerne ville og det være sig i begge ender, specielt i defensiven, hvor vi spillede flot i Otterup. Midtjylland kommer også med bedre angrebsspil end Otterup og vi halter efter og kommer på bagkant. Det ærgrer og skuffer mig at vi ikke er skarpere på den del, sagde Jan Paulsen efter kampen.

Efter pausen fulgte holdene ad i første omgang. Halvvejs trak HCM igen lidt fra og bragte sig foran med 8. Begge trænere lod derefter reserverne få noget spilletid og HCM sluttede med en fortjent sejr på 23-29.

– Vi kommer under et større tryk i dag og derfor ender det som det gør. De laver 17 mål i første halvleg og det vidner om at vi var under pres i vores forsvarsspil. Også i angrebsspillet var der problemer. HCM gør nogle gode ting, men vi ender på 13 tekniske fejl, så vi skal have noget mere fra bagspillerne. HCM kontrollerede kampen, men jeg synes at det er os der taber den kamp, mere end det er dem der vinder den. Det er små ting der gør det, men jeg synes at vi er uskarpe i dag.

De der sad længe på bænken kom ind og fik spilletid i den sidste del af anden halvleg. Kasper Fey, Rasmus Clausen, Lars Muus og Gabriel Gegerfelt kom ind og gjorde det rigtigt godt, hvilket lover godt for bredden: – Stor ros til de spillere der kommer ind de sidste 10 minutter. Vi kunne faktisk godt have tabt med 10-12 mål. De havde siddet ude i lang tid og det er ikke let at komme ind på det tidspunkt, men de kommer ind og gør en god figur. Det skal de have ros for, slutter Jan Paulsen.

 • Benjamin Holm 6
 • Thomas Schultz Clausen 5
 • Mikkel Ebeling 3 (2)
 • Niclas Buch Christiansen 2
 • Gabriel Gegerfeldt 1
 • Lars Muus 1
 • Anders Sell 1
 • Casper Rahr Madsen 1
 • Lars Kooij 1
 • Teis Horn Rasmussen 1
 • Rasmus Clausen 1
Overraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblevOverraskelsen udeblev

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden