Intens fight, spænding og sejr
Intens fight, spænding og sejr
Intens fight, spænding og sejr
Intens fight, spænding og sejr

Intens fight, spænding og sejr

Der var både spænding, nerve og god fight i den underholdende kamp.

Skrevet d. 2. februar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Intens fight, spænding og sejr

Starten af kampen lignede noget vi har set før. TMT scorede først, men kom så bagud 3-1. Tre minutter senere havde TM Tønder dog kontakt ved 4-4 efter otte minutter. TM Tønder var nu i teten og efter 18 minutter var stillingen 7-10 til os. To udvisninger af Jimmi Elmgaard på under fire minutter fik odense tilbage i kampen da de reducerede til 9-10 og da Ulrik Eggert ved stillingen 11-12 ligeledes fik marchordre kunne Odense bringe sig foran 13-12. Således syntes de medrejsende TMT fans at dommerne havde deres del af skylden, men faktum var at Odense havde fået momentum og kunne kæmpe sig til pause med en 16-14 føring.

I starten af 2.halvleg blev der byttet mål, men Christian Trans der havde startet kampen på bænken begyndte at tage fra. det samme gjorde forsvaret der steppede op og gjorde det svært for Odense at komme til gode afslutninger. Felix Kasch og Casper Madsen tog nogle forhastede afslutninger og måtte en tur på bænken. Med Alexander Hansen, Ulrik Eggert og Lasse Nikolajsen fandt Jan Paulsen den helt rigtige bagkæde. Benjamin Holm startede angrebene på fløjen og kom ofte ind og skabte overtal og med tre mål i træk fik TMT kontakt efter 40 minutter. Efter 45 minutter kom TMT igen i front ved stillingen 22-23.

Benjamin Holm, Alexander Hansen og Lasse Nicolajsen fandt hullerne i Odense forsvaret og Jesper Redlefsen fik løbet nogle flotte kontraer, så TM Tønder kunne bringe sig foran 25-28. Sejren syntes hjemme trods 5 minutter tilbage og den kom heller aldrig i fare, da TM Tønder vandt 27-31 i en kamp med masser af intensitet, fight, nerve og spænding, men knap så meget flot håndbold. Lasse Nikolajsen leverede en fornem præstation og scorede 9 mål, mens altid bundsolide Alexander Hansen nettede 6 gange. Jeppe Jonasson arbejdede benhårdt på stregen og scorede 4 gange. Næste opgave er på lørdag i FIF.

Vi skylder en stor tak til TMT Red Support for en sublim opbakning. Så har vi også prøvet at have hjemmebane i Odense. Sammen er vi stærke.

Lasse Nikolajsen 9

Alexander Hansen 6

Jeppe Jonasson 4

Benjamin Holm 4

Jesper Redlefsen 3

Felix Kasch 2

Ulrik Eggert 1

Jimmi Elmgaard 1

Casper Madsen 1

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden