Jagten mod toppen fortsætter fredag

Jagten mod toppen fortsætter fredag

HC Midtjylland overlevede ikke i ligaen, på grund af en forfærdelig sæsonstart og efter nedrykningen har de sagt farvel til spillere som Rene Villadsen, Jonas Langerhuus og Mathias Hedegaard. Disse er dog blevet godt erstattet og spillere som Kim Sonne,  Shadrech Nsoni og Oscar Von Oetingen er kommet til. Og i deres første runde kamp i Odense så de rigtig stærke ud og vandt 31-39. Efterfølgende blev det til 22-27 hjemme mod Grindsted og et 28-21 nederlag i Skive og midtjyderne vaklede.

Måske var de ikke de store oprykningsfavoritter alligevel, eller måske skulle de lige finde sammen. Senest har de haft gode muligheder til at finde sammen som hold. Modstanderne har været Odder, Rækker Mølle, FIF og Køge og kun i hjemmekampen mod FIF havde de problemer, men alle fire kampe er blevet vundet. Det er således et hold med stor selvtillid der dukker op i Tønderhal 2, fredag aften klokken 19.30.

TM Tønders program har jo stort set lignet det program HCM har været igennem. Vi har også tabt sikkert til Skive og Grindsted og de øvrige resultater kan også sammenlignes. I den seneste kamp i FIF viste vort hold sig som enormt dygtige i modgang og ikke mindst når en tæt kamp skal afgøres til sidst. Det er guld værd at vi har så mange spillere der viser vindermentalitet i en kamp, der var tæt hele vejen. Og uden den mentalitet kunne vi lige så nemt have tabt i Frederiksberg.

Mens Malthe Damgaard desværre har måttet erkende at han ikke bliver sin skade kvit, ser det langt bedre ud med Phillip Lyngby, der igen træner igennem og vi forventer at kunne stille op i stærkeste opstilling. Forsvaret bliver igen nøglen til succes. Får vi ikke lukket ned for Rasmus Graffe og de mange andre dygtige bagspillere, så kommer de til at køre rundt med os, og så bliver det en svær kamp for os. HCM er stærke på alle positioner og vi må for alt i verden undgå udfald, eller som i FIF, stå godt defensivt under disse udfald.

Vi får brug for alle TMT fans, når der fredag klokken 19.30 fløjtes op til noget der minder om et topbrag. Kun et point skiller de to hold, så det er to særdeles vigtige point der står på spil. Kan vi fylde Tønderhal 2 helt op, så skal vore spillere nok give den ALT, hvad de har i sig og så kan det godt blive en underholdende affære mellem to hold der ellers står godt i forsvaret.

Sammen er vi stærke, lad os stå skulder ved skulder og give vores drenge, verdens bedste opbakning.