Janes store erfaring sikrer de bedste billeder

Janes store erfaring sikrer de bedste billeder

De flotte portræt- og gruppebilleder, vi her i klubben bruger af vores spillere, trænere, sponsorer og andre klubfolk, er alle fotograf Jane Rahbek Ohlsens værk.

Lige inden sæsonstart bliver alle trommet sammen i Tønderhallen og så bliver der ellers taget billeder. Masser af billeder. Altsammen styret med kyndig hånd af Jane Rahbek Ohlsen:
“Jeg har stor erfaring med at styre større fotoopgaver, så det glider bedst muligt. Både ved en opgave som denne og ved andre opgaver som bryllupper eller på virksomheder gælder det jo om at kunne styre og rådgive, så vi når det hele og får det bedste resultat”, fortæller Jane Rahbek Ohlsen, der driver InFoto i Højer.

Jane Rahbek Ohlsens yder det store arbejde frivilligt for klubben:
“Som en lille erhvervsdrivende kan jeg ikke ikke sponsere et stort beløb til klubben. I stedet kan jeg gøre dette stykke arbejde. Det er blevet min måde at støtte på”, fortæller Jane.

Jane Rahbek Ohlsen er glad for håndbold og har selv spillet håndbold som barn. Som ung tog hun ofte turen til håndbold i FlensborgHandewitt sammen med sin far.

“Siden har forretning og familieliv flyttet fokus lidt væk fra håndbolden. Men nu begynder min datter at spille håndbold, så det vender nok tilbage nu”, mener Jane Rahbek Ohlsen.

Jobbet som fotograf her i området er verdens bedste job, synes Jane:
“Jeg står glad op hver morgen og glæder mig til de mange forskellige typer opgaver, jeg har. Det er fantastisk at have så afvekslende et job, som jeg har.”

Jane Rahbek Ohlsen fotograferer mennesker i alle aldre lige fra babyer til højt oppe i årene – og er med ved både konfirmationer, bryllupper og andre store begivenheder.
“Derudover har jeg mange opgaver for virksomheder, der skal have portrætter af deres medarbejdere eller har andre opgaver, jeg kan løse og som jeg er meget glad for,” fortæller Jane Rahbek Ohlsen fra InFoto i Højer.