Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT
Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT
Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT
Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT

Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT

Skrevet d. 15. juli 2017 af
Kim Møller
Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT

Et vemodigt farvel – men også et farvel som jeg har det godt med.

Vemodigt fordi TMT virkelig kom under huden på mig. Klubben, Supportere og generelt alle i og omkring Kommunen har altid bakket mig og holdet op, hvilket har udmundet sig i historiske resultater, som vi alle kan være stolte af!

Årsagen til at jeg kom til TMT var at holdets daværende træner (René H. Boeriths) fik mig overtalt til at, TMT lige var klubben for mig! (Rene havde faktisk forsøgt at få mig til Fredericia 2 år tidligere da han var træner der.) Jeg skylder René en tak, for han ramte rigtigt! TMT var lige noget for mig! Jeg husker at jeg skrev under på kontrakten med TM Tønder i januar måned, klubben lå godt nok i bunden af 1 division, men holdet var fyldt med kvalitetsspillere (bla. et par tjekkiske landsholdsspillere) så jeg var overbevist om at TMT ville overleve.. klubben rykkede som bekendt ned og jeg startede derfor op i 2 division. Året efter rykkede vi atter op i 1 division og for hver sæson forbedrede vi vores placering i rækken indtil vi sidste år gjorde det umulige og rykkede op i Landets bedste række, en bedrift som vi alle kan være stolte af! I mine 6 år i klubben er der sket ufattelig meget – vi er gået fra en klub hvor man kom og sluttede karrieren til en klub, hvor man starter den og jeg kan nu slutte i klubben med vished om at Tønder også næste år har et liga hold.

Jeg har spillet i klubber som KIF Kolding, GV Ejby Middelfart, Sønderjyske og TMT, men i TMT har jeg fra dag 1 følt en familiær tilknytning til klubben, tilknytningen blev for hvert år stærkere! Store oplevelser og store kampe styrkede båndet mere og mere.. En historie som den dag i dag stadig gør indtryk på mig er da vi spillede i 2 division, hvor det kom det frem, at vi manglede rigtig mange penge i klubkassen og vi skulle finde 1.000.000 kr for at fortsætte. Klubben besluttede at udbyde ”folke aktier” af 500 kr stykket – her så jeg en kæmpe lokal opbakning mange fra nær og fjern kom og købte aktier, jeg så sågar en enlig mor til 3 som købte aktier for 1000 kr – imponerede! og det gjorde faktisk at jeg selv ringede til vores daværende sportschef og tilbød ham at gå ned i løn, for at hjælpe klubben i den svære tid derudover købte jeg selv aktier i klubben.

Jeg har altid bestræbt mig på at give alt, hvad jeg kunne til klubben/holdet, jeg har spillet ufattelig mange kampe med skader, som brækkede fingre, hænder, ben og næse, men det har aldrig kunnet holde mig fra banen! jeg har nydt hver en kamp!

Igennem min tid som håndboldspiller i TMT føler jeg, at jeg har fået en personlig uddannelse i: ledelse og samarbejde – og det at skulle præstere under et utroligt stort pres! Dertil har nederlag og sejre gjort mig stærkere og givet mig redskaber, som jeg har kunnet bruge i min civile karriere. Dette har bla. medført at jeg nu er Filial Direktør i Arbejdernes Landsbank. En stilling jeg helt sikkert ikke havde fået, hvis ikke jeg havde været igennem denne ”personlige uddannelse” i TMT.

I overskriften antyder jeg at det er et stop, som noget jeg har det godt med, det skyldtes at TMT´s krav til mig som spiller ikke længere er foreneligt med et fuldtidsjob og en lille familie, hvorfor jeg i slutningen af sidste sæson måtte kapitulere, jeg kunne simpelthen ikke holde til det mere! oprykningen var en drøm, men da jeg vågnede fra drømmen nåede jeg slet ikke at nyde det, da presset blev for stort! Jeg tør godt garantere at der ikke er én eneste håndboldspiller i Ligaen der har arbejdet i lige, så mange timer i døgnet som jeg har. Nu er tiden inde til at investere lidt mere i familien! jeg trapper ned, men jeg fortsætter med at spille håndbold! – og skulle jeg være så heldig at møde TMT, som modstander så vil jeg gøre alt for at vinde;)

Jeg vil gerne slutte af med at takke et par personer, som var med til at gøre mine år i klubben til noget helt specielt.

Brian Hansen

Johnny Larsen

Sune Gren

Kasper Christensen

Otto lück

Kaj Mikkelsen

Kim Møller, Flemming Lund og resten af red support.

Claus Lyngsøe

også en tak til alle spillere samt sponsorer

vi ses i hallen

Med venlig hilsen

Jimmi Elmgaard
Filialdirektør

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
4 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
3 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
2 dage siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
3 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
4 dage siden

Lars K: Vi leder efter forsvarsspillet

Efter kampen mod Skive, var det en fattet og realistisk Lars...
19 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden