Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT
Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT
Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT
Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT

Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT

Skrevet d. 15. juli 2017 af
Kim Møller
Jimmi Elmgaard siger farvel til TMT

Et vemodigt farvel – men også et farvel som jeg har det godt med.

Vemodigt fordi TMT virkelig kom under huden på mig. Klubben, Supportere og generelt alle i og omkring Kommunen har altid bakket mig og holdet op, hvilket har udmundet sig i historiske resultater, som vi alle kan være stolte af!

Årsagen til at jeg kom til TMT var at holdets daværende træner (René H. Boeriths) fik mig overtalt til at, TMT lige var klubben for mig! (Rene havde faktisk forsøgt at få mig til Fredericia 2 år tidligere da han var træner der.) Jeg skylder René en tak, for han ramte rigtigt! TMT var lige noget for mig! Jeg husker at jeg skrev under på kontrakten med TM Tønder i januar måned, klubben lå godt nok i bunden af 1 division, men holdet var fyldt med kvalitetsspillere (bla. et par tjekkiske landsholdsspillere) så jeg var overbevist om at TMT ville overleve.. klubben rykkede som bekendt ned og jeg startede derfor op i 2 division. Året efter rykkede vi atter op i 1 division og for hver sæson forbedrede vi vores placering i rækken indtil vi sidste år gjorde det umulige og rykkede op i Landets bedste række, en bedrift som vi alle kan være stolte af! I mine 6 år i klubben er der sket ufattelig meget – vi er gået fra en klub hvor man kom og sluttede karrieren til en klub, hvor man starter den og jeg kan nu slutte i klubben med vished om at Tønder også næste år har et liga hold.

Jeg har spillet i klubber som KIF Kolding, GV Ejby Middelfart, Sønderjyske og TMT, men i TMT har jeg fra dag 1 følt en familiær tilknytning til klubben, tilknytningen blev for hvert år stærkere! Store oplevelser og store kampe styrkede båndet mere og mere.. En historie som den dag i dag stadig gør indtryk på mig er da vi spillede i 2 division, hvor det kom det frem, at vi manglede rigtig mange penge i klubkassen og vi skulle finde 1.000.000 kr for at fortsætte. Klubben besluttede at udbyde ”folke aktier” af 500 kr stykket – her så jeg en kæmpe lokal opbakning mange fra nær og fjern kom og købte aktier, jeg så sågar en enlig mor til 3 som købte aktier for 1000 kr – imponerede! og det gjorde faktisk at jeg selv ringede til vores daværende sportschef og tilbød ham at gå ned i løn, for at hjælpe klubben i den svære tid derudover købte jeg selv aktier i klubben.

Jeg har altid bestræbt mig på at give alt, hvad jeg kunne til klubben/holdet, jeg har spillet ufattelig mange kampe med skader, som brækkede fingre, hænder, ben og næse, men det har aldrig kunnet holde mig fra banen! jeg har nydt hver en kamp!

Igennem min tid som håndboldspiller i TMT føler jeg, at jeg har fået en personlig uddannelse i: ledelse og samarbejde – og det at skulle præstere under et utroligt stort pres! Dertil har nederlag og sejre gjort mig stærkere og givet mig redskaber, som jeg har kunnet bruge i min civile karriere. Dette har bla. medført at jeg nu er Filial Direktør i Arbejdernes Landsbank. En stilling jeg helt sikkert ikke havde fået, hvis ikke jeg havde været igennem denne ”personlige uddannelse” i TMT.

I overskriften antyder jeg at det er et stop, som noget jeg har det godt med, det skyldtes at TMT´s krav til mig som spiller ikke længere er foreneligt med et fuldtidsjob og en lille familie, hvorfor jeg i slutningen af sidste sæson måtte kapitulere, jeg kunne simpelthen ikke holde til det mere! oprykningen var en drøm, men da jeg vågnede fra drømmen nåede jeg slet ikke at nyde det, da presset blev for stort! Jeg tør godt garantere at der ikke er én eneste håndboldspiller i Ligaen der har arbejdet i lige, så mange timer i døgnet som jeg har. Nu er tiden inde til at investere lidt mere i familien! jeg trapper ned, men jeg fortsætter med at spille håndbold! – og skulle jeg være så heldig at møde TMT, som modstander så vil jeg gøre alt for at vinde;)

Jeg vil gerne slutte af med at takke et par personer, som var med til at gøre mine år i klubben til noget helt specielt.

Brian Hansen

Johnny Larsen

Sune Gren

Kasper Christensen

Otto lück

Kaj Mikkelsen

Kim Møller, Flemming Lund og resten af red support.

Claus Lyngsøe

også en tak til alle spillere samt sponsorer

vi ses i hallen

Med venlig hilsen

Jimmi Elmgaard
Filialdirektør

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden