Jonas Wilde forlænger

Jonas Wilde forlænger

TM Tønder Håndbold har forlænget kontrakten med målmand Jonas Wilde, så han også er i klubben i den kommende sæson.

Målmand Jonas Wilde kom op til sæsonen 2020/2021 til TM Tønder Håndbold fra SG Flensburg Handewitt, og har i sæsonen været en stabil sidste skanse, der er inde i en god udvikling. Derfor glæder det også cheftræner Michael Wollesen, at der er lavet aftale med Jonas Wilde i den kommende sæson:

”Jonas er en god målmand og en spiller der er vigtig for truppen, da han både på og udenfor banen bidrager med en god indstilling. Jonas har trods hans unge alder, allerede en stor erfaring, og han har gennem to sæsoner i klubben været inde i en god udvikling. Jonas har stadig uforløst potentiale, og han arbejder hårdt på, at ligge endnu et lag på sit spil. Han er en rolig målmandstype, der er stærk på langskuddene, og har god kommunikation med forsvaret. Kan han blive endnu bedre på nærskuddene, så kan han blive en af de dygtigste målmænd i rækken. Vi glæder os til at være med til at videreudvikle Jonas.”

Jonas Wilde ser frem til, at fortsætte arbejdet i TM Tønder Håndbold:
”Jeg har kunnet udvikle mig rigtig godt her de sidste 2 år, både sportsligt og personligt, og det tror jeg på, at jeg vil fortsætte med i den kommende sæson. Vi har et hold af unge spillere, der brænder for at udvikle sig og vinde kampe. Sammen med Michael Wollesen som træner synes jeg, vi har alt, hvad vi skal bruge for at tage det næste step opad, og spille håndbold med succes.
Jeg synes også, at TM Tønder er en fed klub med mange engagerede medarbejdere og frivillige, hvor alt rundt omkring er godt organiseret. Man føler sig velkommen og der er stor interesse i håndbolden. Jeg glæder mig rigtig meget til næste år i TMT”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold