Jonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nem
Jonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nem
Jonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nem
Jonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nem

Jonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nem

Jeppe Jonasson håber på 2 point i Skæring

Skrevet d. 12. september 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Jonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nem

TM Tønder viste god kampånd i hjemmekampen mod HC Midtjylland, men i sidste ende var det midtjyderne der løb med begge point. Det gjorde naturligvis ondt, og vi spurgte anfører Jeppe Jonasson hvordan han havde det efter den kamp:

– Ikke så godt søndag aften og heller ikke så godt mandag, men nu har vi fået det ud af kroppen med to gode træninger mandag og tirsdag. Jeg synes ikke det var nogen super god kamp af os, men synes dog at der var fremskridt i forhold til Ringsted. HC Midtjylland har et rigtigt fint forsvar og en rigtig god målmand, og så synes jeg at deres venstre back var rigtig god. Det kunne vi ikke styre.

En kamp er tabt, en ny venter på søndag i Skæring, hvor HEI tager imod klokken 18.30. Efter nederlag i de to første kampe, tørster holdet efter at komme på tavlen. I sidste sæson havde vi godt styr på Århusianerne og vandt begge opgør med henholdsvis 4 og 5 mål, lige som vi sendte dem ud af Santandercuppen.

– En søndag aften i Skæringhallen tror jeg aldrig bliver nem, men altså, vi skal vinde på søndag. Vi skal se i gang, så vi glæder os rigtig meget, og jeg håber rigtig meget at vi får to point på søndag, siger Jeppe Jonasson der ikke mener at rollen som anfører er anderledes end sidste år.

– Det er bare en tittel. Der har været godt humør til træning både mandag og tirsdag. Vi har haft nogle folk ude i opstarten, som vi lige skal have spillet ind. Jeg er meget fortrøstningsfuld.

Jonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nemJonasson: søndag aften i Skæring er aldrig nem

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden