Kampfri weekend
Kampfri weekend
Kampfri weekend
Kampfri weekend

Kampfri weekend

Kampfri weekend for 1. division - næste opgave er HØJ på udebane

Skrevet d. 23. november 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Kampfri weekend

Denne weekend er kampfri for vores hold i 1. division. Den næste opgave er således udekampen mod HØJ lørdag den 1. december klokken 15:00. En opgave vi naturligvis følger op på her på siden.

Kampen i forrige runde gav sæsonens første nederlag, men vi er stadig placeret på rækkens 1. plads. Nederlaget til vores hold har skabt forskellige reaktioner, men for os er det vigtigt at holde fokus på vores holds præstationer og resultater, og ikke så meget koncentrere os om andre klubber. Vi tager en kamp ad gangen, og ser hvad tabellen viser efter sidste runde. En filosofi der er vigtig for såvel spillerne som træner Torben Sørensen:
“Først og fremmest så vil jeg give cadeau til Team Sydhavsøerne. Jeg synes, at de spiller en klog og god kamp, hvor de hele tiden opsøgte mulighederne. De ramte os på en dag, hvor vi manglede nogle procent i at få spillet til at hænge sammen. Specielt får vi en skidt start på 2. halvleg, hvor vi bl.a. er nede 13-20. Heldigvis slår spillerne ikke op i banen, de fortsætter med at kæmpe og mod slutningen har vi en reel mulighed for at få point. Det synes jeg vidner om god moral, og den helt rigtige indstilling”.

Vores hold måtte spille mere end 30 minutter uden vigtige spillere som Lasse Hamann-Boeriths og Rolf Ravn, hvilket naturligvis satte sit præg på kampen:
“Vi var udfordret i de sidste 30 minutter, da vi skulle undvære to af stamspillerne. Der var andre som på skift skulle tage over, og løse opgaverne. Og så må vi igen også erkende, at der er pres på os, når vi er placeret som nummer 1 i rækken. Modstanderne går all in, og spiller naturligvis deres chance. Spillerne skal rose for en rigtig fin og konstruktiv indstilling. Vi skal nu fortsætte med at arbejde med de ting der gør, at vi som hold kan præstere i weekenden. Vi holder stort fokus på os selv, og ikke på alle andre, da vi kan gøre noget ved os selv, og ikke ved hvad alle andre gør. Vi glæder os til kampen mod HØJ.”

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden