Kampfri weekend
Kampfri weekend
Kampfri weekend
Kampfri weekend

Kampfri weekend

Kampfri weekend for 1. division - næste opgave er HØJ på udebane

Skrevet d. 23. november 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Kampfri weekend

Denne weekend er kampfri for vores hold i 1. division. Den næste opgave er således udekampen mod HØJ lørdag den 1. december klokken 15:00. En opgave vi naturligvis følger op på her på siden.

Kampen i forrige runde gav sæsonens første nederlag, men vi er stadig placeret på rækkens 1. plads. Nederlaget til vores hold har skabt forskellige reaktioner, men for os er det vigtigt at holde fokus på vores holds præstationer og resultater, og ikke så meget koncentrere os om andre klubber. Vi tager en kamp ad gangen, og ser hvad tabellen viser efter sidste runde. En filosofi der er vigtig for såvel spillerne som træner Torben Sørensen:
“Først og fremmest så vil jeg give cadeau til Team Sydhavsøerne. Jeg synes, at de spiller en klog og god kamp, hvor de hele tiden opsøgte mulighederne. De ramte os på en dag, hvor vi manglede nogle procent i at få spillet til at hænge sammen. Specielt får vi en skidt start på 2. halvleg, hvor vi bl.a. er nede 13-20. Heldigvis slår spillerne ikke op i banen, de fortsætter med at kæmpe og mod slutningen har vi en reel mulighed for at få point. Det synes jeg vidner om god moral, og den helt rigtige indstilling”.

Vores hold måtte spille mere end 30 minutter uden vigtige spillere som Lasse Hamann-Boeriths og Rolf Ravn, hvilket naturligvis satte sit præg på kampen:
“Vi var udfordret i de sidste 30 minutter, da vi skulle undvære to af stamspillerne. Der var andre som på skift skulle tage over, og løse opgaverne. Og så må vi igen også erkende, at der er pres på os, når vi er placeret som nummer 1 i rækken. Modstanderne går all in, og spiller naturligvis deres chance. Spillerne skal rose for en rigtig fin og konstruktiv indstilling. Vi skal nu fortsætte med at arbejde med de ting der gør, at vi som hold kan præstere i weekenden. Vi holder stort fokus på os selv, og ikke på alle andre, da vi kan gøre noget ved os selv, og ikke ved hvad alle andre gør. Vi glæder os til kampen mod HØJ.”

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
22 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden