Kan vi følge op på Ligaholdets triumf
Kan vi følge op på Ligaholdets triumf
Kan vi følge op på Ligaholdets triumf
Kan vi følge op på Ligaholdets triumf

Kan vi følge op på Ligaholdets triumf

Første “sætbold” til 3 division

Skrevet d. 9. marts 2018 af
tmt
Kan vi følge op på Ligaholdets triumf

Den legendariske hal i Sønderborg ”Humlehøj hallen” , ligger Lørdag den 10 marts kl. 13.30 gulv til vores  unge løvers ”første sætbold” i bestræbelserne på at sikre sig muligheden for at deltagelse oprykningspillet til 2 division.

Form-stærke Sønderjyske (HF Sønderborg) er værter for dagens kamp i 3 division. Og form-stærke er Liga-reserverne fra SønderJyske virkelig, for de har ikke tabt i 2018 ( 7 sejre – det er sgu flot). De mønstre en rigtig stærk start 7’er, hvor især liga-reserverne Jacob Lyck, Mikkel Hansen, Nikolaj Keller er spillere med X-faktor, og så er det deres LIGA-keeper Christian Lynggaard som gør en kæmpe forskel. SønderJyske (HF Sønderborg) er favoritter qua deres seneste resultater og hjemmebanefordel, men vi har det rigtig godt med at være ”underdogs” – så jo der venter os en virkelig svær opgave, men missionen er ikke umulig – tværtimod.

Den omvendte kamp var tæt og spændende, og som nogle sikkert husker endte opgøret med et lidt heldigt remis til os. Men meget vand er løbet i vidå’en siden, drengene har virkelig løftet deres spil, især når vi har mødt holdene i top 5, har vi vist en formidabel evne til at kæmpe om hver 1 cm på banen, udvise en kæmpe gjest og fremstå som en samlet enhed. Gør vi det i morgen, så har vi gode muligheder for at tage de 2 point. Jeg forventer at det igen bliver en tæt kamp og det hold som først for styr på nerver, og rammer det rigtige spændingsniveau vinder kampen.

En sejr vil bringe os 7 point foran SønderJyske som pt indtager 3 pladsen, og vi vil have sikret os minimum 2 pladsen i 3 division, som giver adgang til kval.spillet da vi så ikke længere vil kunne hentes i de sidste 3 runder. Omvendt betyder et nederlag (”bare”) at vi (”kun”) er 3 point foran dagens værter. Så presset er helt sikkert på hjemmeholdet.

Holdet og jeg håber da at rigtige mange trofaste TM Tønder tilskuere endnu engang har lyst/mulighed for at tage turen til Sønderborg, og hjælpe vores unge spillere til sejr, og måske endda blive vidne til en historisk dag i TM Tønder 3 divisions historie.

Mvh Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden