Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr
Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr
Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr
Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr

Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr

Læs optakt med SønderjyskE træner Kasper Christensen

Skrevet d. 1. november 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Fra SønderjyskE`s hjemmeside
Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr

Søndag aften klokken 19:30 er der lokalopgør i Tønder Hal 2, når vi får besøg af SønderjyskE i 9. spillerunde af 888-ligaen. En kamp hvor der pr. tradition er lagt et ekstra lag på – både på og uden for banen. SønderjyskE træner Kasper Christensen glæder sig til at komme tilbage til Tønder Hal 2, hvor han og holdet vil jagte sejren.

Den tidligere TM Tønder spiller og assistenttræner for 1.holdet, Kasper Christensen, blev forud for denne sæson forfremmet til cheftræner for SønderjyskE Herrehåndbold. Et stort skulderklap til trænertalentet Kasper Christensen, som også overtog et stort ansvar efter den tidligere cheftræner Morten Henriksen, der var en populær kaptajn for det lyseblå skib.
Kasper og SønderjyskE fik en fornem start på sæsonen, hvor holdet først på overbevisende måde besejrede Skanderborg i premierekampen med 28-20, hvorefter holdet tog til den svære udebane i Holstebro og vandt 31-27 over TTH Holstebro. Siden er det kun blevet til yderligere 1 point, som blev hentet ude mod Nordsjælland. Om cheftrænerposten og opstarten siger Kasper Christensen:
”Det er en vildt spændende opgave jeg har fået. Det er en ny rolle, hvor man virkelig får lov at arbejde intenst med håndbolden. Jeg er glad for at være i SønderjyskE, og synes vi har et spændende hold. Vi fik en både spille- og resultatmæssig fornem start på sæsonen, hvor vi kom rigtig godt fra land. Derefter fulgte nogle kampe, hvor vi spillemæssigt gjorde det godt, men ikke fik udbytte pointmæssigt. I de seneste kampe mod KIF Kolding København og GOG har vi ikke ramt niveau – det skal der gerne rettes op på søndag i Tønder.”

En af årsagerne til at Sønderjyske ikke har opnået det forventede antal point og i øjeblikket er placeret med 5 point på en 12. plads, skal også findes i, at de er ekstremt hårdt ramt af skader.
”Vi er hårdt ramt på vores mandskab! Vi prøver at finde løsninger og formationer i forsvar og angreb som fungerer. Men det er klart, at med profiler som Thynell og Simon Kristiansen ude, så er det vanskeligt. På målmandsposten blev Kristian Petersen skadet tidligt i sæsonen, og det er uvist hvornår Thorsten Friis er klar igen.”

Om kampen i Tønder Hal 2 søndag aften, så er Kasper Christensen spændt på opgaven, men har naturligvis en tro på at hans hold kan rejse fra Tønder med begge point:
”Det er et lokalopgør, som alle naturligvis gerne vil vinde, og derfor bliver der nok også lige lidt ekstra tryk på. Men det er en kamp som alle andre, hvor vi har fokus på det inden for de 40 x 20 meter – og ikke uden for banen. Skal vi vinde, så skal vi stå godt i vores forsvar. Vi har en tro på, at vi kan holde TM Tønder på et fornuftigt antal scoringer. Vores udfordringer er klart, at vi skal åbne TM Tønders forsvar og score på vores chancer. Vi skal spille solidt med en lav fejlprocent, og så se at komme hjem og stå stabilt i forsvaret”

Om det lykkes Kasper og Sønderjyske at vinde i Tønder, kan du opleve søndag aften klokken 19:30. Har du ikke sikret dig en billet, så få den købt i dag. Vi bliver mange i hallen, så kom i god tid.

Vi ses – SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden