Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr
Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr
Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr
Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr

Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr

Læs optakt med SønderjyskE træner Kasper Christensen

Skrevet d. 1. november 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Fra SønderjyskE`s hjemmeside
Kasper Christensen: Vi skal jagte en sejr

Søndag aften klokken 19:30 er der lokalopgør i Tønder Hal 2, når vi får besøg af SønderjyskE i 9. spillerunde af 888-ligaen. En kamp hvor der pr. tradition er lagt et ekstra lag på – både på og uden for banen. SønderjyskE træner Kasper Christensen glæder sig til at komme tilbage til Tønder Hal 2, hvor han og holdet vil jagte sejren.

Den tidligere TM Tønder spiller og assistenttræner for 1.holdet, Kasper Christensen, blev forud for denne sæson forfremmet til cheftræner for SønderjyskE Herrehåndbold. Et stort skulderklap til trænertalentet Kasper Christensen, som også overtog et stort ansvar efter den tidligere cheftræner Morten Henriksen, der var en populær kaptajn for det lyseblå skib.
Kasper og SønderjyskE fik en fornem start på sæsonen, hvor holdet først på overbevisende måde besejrede Skanderborg i premierekampen med 28-20, hvorefter holdet tog til den svære udebane i Holstebro og vandt 31-27 over TTH Holstebro. Siden er det kun blevet til yderligere 1 point, som blev hentet ude mod Nordsjælland. Om cheftrænerposten og opstarten siger Kasper Christensen:
”Det er en vildt spændende opgave jeg har fået. Det er en ny rolle, hvor man virkelig får lov at arbejde intenst med håndbolden. Jeg er glad for at være i SønderjyskE, og synes vi har et spændende hold. Vi fik en både spille- og resultatmæssig fornem start på sæsonen, hvor vi kom rigtig godt fra land. Derefter fulgte nogle kampe, hvor vi spillemæssigt gjorde det godt, men ikke fik udbytte pointmæssigt. I de seneste kampe mod KIF Kolding København og GOG har vi ikke ramt niveau – det skal der gerne rettes op på søndag i Tønder.”

En af årsagerne til at Sønderjyske ikke har opnået det forventede antal point og i øjeblikket er placeret med 5 point på en 12. plads, skal også findes i, at de er ekstremt hårdt ramt af skader.
”Vi er hårdt ramt på vores mandskab! Vi prøver at finde løsninger og formationer i forsvar og angreb som fungerer. Men det er klart, at med profiler som Thynell og Simon Kristiansen ude, så er det vanskeligt. På målmandsposten blev Kristian Petersen skadet tidligt i sæsonen, og det er uvist hvornår Thorsten Friis er klar igen.”

Om kampen i Tønder Hal 2 søndag aften, så er Kasper Christensen spændt på opgaven, men har naturligvis en tro på at hans hold kan rejse fra Tønder med begge point:
”Det er et lokalopgør, som alle naturligvis gerne vil vinde, og derfor bliver der nok også lige lidt ekstra tryk på. Men det er en kamp som alle andre, hvor vi har fokus på det inden for de 40 x 20 meter – og ikke uden for banen. Skal vi vinde, så skal vi stå godt i vores forsvar. Vi har en tro på, at vi kan holde TM Tønder på et fornuftigt antal scoringer. Vores udfordringer er klart, at vi skal åbne TM Tønders forsvar og score på vores chancer. Vi skal spille solidt med en lav fejlprocent, og så se at komme hjem og stå stabilt i forsvaret”

Om det lykkes Kasper og Sønderjyske at vinde i Tønder, kan du opleve søndag aften klokken 19:30. Har du ikke sikret dig en billet, så få den købt i dag. Vi bliver mange i hallen, så kom i god tid.

Vi ses – SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
3 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
2 dage siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
3 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
4 dage siden

Lars K: Vi leder efter forsvarsspillet

Efter kampen mod Skive, var det en fattet og realistisk Lars...
7 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden