KIF Kolding København kommer på besøg
KIF Kolding København kommer på besøg
KIF Kolding København kommer på besøg
KIF Kolding København kommer på besøg

KIF Kolding København kommer på besøg

Fredag aften har TM Tønder brug for din opbakning, når KIF Kolding København gæster TØnder Hal 2

Skrevet d. 2. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
KIF Kolding København kommer på besøg

Afslutningen på årets 888-liga nærmer sig med hastige skridt. For TM Tønders vedkommende resterer der 7 kampe – 4 på hjemmebane, og 3 på udebane. I disse kampe handler det for klubben om, at undgå den nuværende placering som nummer 14. Denne placering er ensbetydende med direkte nedrykning til 1.division. Hvor mange point der skal i hus, kan man naturligvis ikke vide før alle 26 runder er spillet. Derfor vil det være passende, hvis vores hold starter med at snuppe 2 point i aften mod det stjernebesatte KIF Kolding København mandskab. Udeholdet vil givetvis også kæmpe hårdt for point, da de lige nu er placeret som nummer9 – 1 point efter den 8.plads som giver adgang til slutspillet.

Tidligere på ugen var vores hold en tur i Hillerød, hvor det blev et klart nederlag med Nordsjælland Håndbold. Denne kamp fortrænges bedst, hvis der i aften kommer point – og gerne en sejr – på kontoen. I det første indbyrdes opgør i Kolding endte kampen uafgjort. Nu har vi hjemmebane, og i Tønder Hal 2 – hvor Danmarks bedste publikum bakker op – har holdet tidligere leveret store præstationer.

Skal det lykkes at hente point mod aftenens rutinerede mandskab, så skal mange ting lykkes. Alle skal yde på topniveau, og så er der nogle store profiler hos modstanderne, som skal stækkes. Det gælder først og fremmest strategen Bo Spellerberg, der igen i denne sæson har spillet på højt niveau. På venstre fløj er det landsholdsspilleren Magnus Landin der huserer. Bagspilleren Philip Stenmalm er næstmest scorende på udeholdets mandskab. På stregen er det især en stærk Morten Bjørnshauge vi skal holde fokus på – han har de seneste kampe fundet topformen, og scoret mange mål for KIF Kolding København. Sidste skanse hos gæsterne er rutinerede Søren Haagen, der gennem tiden har stået mange gode kampe i Tønder Hal 2.

Uanset hvad modstanderne hedder og kan, så gælder det for vores hold at give den fuld gas! Vi må forvente et hjemmehold, der er krigere – som vil kæmpe fra start til slut, og forhåbentlig kan sætte point på kontoen, når de 2 x 30 minutter er forbi.

Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 og aftenens dommere er Morten Albrechtsen og Mik Trustrup.

Vi ses i hallen – SAMMEN ER VI STÆRKE

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden