KIF var en stor mundfuld
KIF var en stor mundfuld
KIF var en stor mundfuld
KIF var en stor mundfuld

KIF var en stor mundfuld

TM Tønder kunne ikke modstå Kolding på fysikken

Skrevet d. 20. maj 2021 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
KIF var en stor mundfuld

På en dag hvor Benjamin Holm ikke havde skud i kanonen og Troels Vejby sad ude med en skade, var det op til de aller yngste TMT spillere at kæmpe imod de fysisk noget stærkere KIF Kolding spillere. Samtidig var Jonas Wilde sygdomsramt og kunne ikke være i hallen. Derfor var det Simon Egtved og unge Emil Mathiasen der skulle holde Koldings skytter fra fadet.

Kolding kom hurtigt foran 1-3, men TMT kæmpede bravt imod. I kampens start lagde man især mærke til Malthe Schnoor og Kasper Lydiksen, der begge præsterede rigtigt fint. Til trods for at Simon Egtved stille og roligt fik hevet nogle redninger frem, blev han dog solgt at sit forsvar. Kolding kunne med deres bedre fysik hele tiden få succes ind over midten, enten ved indspil til stregene eller skud. Selv om TMT rent angrebsmæssigt gjorde en god figur, trak KIF fra mod slutningen af 1.halvleg, så der ved pausen stod 13-19 på tavlen.

Efter pausen blev forsvarsspillet bedre i begge ender. KIF Kolding havde overtaget og halvvejs kunne de bringe sig foran med 10 mål. Herefter blev profilerne bænket og en række unge spillere kom ind. Også hos TMT blev det mere spilletid til dem der sidder mest på bænken og det sidste kvarter blev trods alt vundet med tre mål. Emil Mathiasen fik med en række redninger vist sig flot frem i denne periode og da kampen sluttede stod der 24-31 på tavlen. Nu ser vi frem til noget ferie og en ny sæson.

Topskorer for TMT blev Lars Kooij med 5 mål, efterfulgt at Kasper Lydiksen og Kasper Fey Pedersen med hver 4.

KIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuldKIF var en stor mundfuld

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden