Klart nederlag i Ajax

Efter syv minutter kunne Niklas Christiansen gør det til 2-2 efter en lidt målfattig start, men så fik Ajax fat og otte minutter senere stod der 8-4 på tavlen. Michael Wollesen kaldte til timeout og det hjalp. Der blev skiftet lidt ud og bl.a. Clausen brødrene og Kasper Fey kom ind og selv om Ajax kom på 9-4 kom TM Tønder bedre med. Ved stillingen 11-9 brændte vi for anden gang et straffekast, ligesom et par 100% chancer blev brændt i første halvleg. 13-11 kunne sagtens have set anderledes ud med lidt held.

Efter pausen holdt afstanden på to mål, til trods for at Troel Jørgensen fik sin udvisning nummer to og tre i de første syv minutter. Mikkel Ebeling scorede til 17-15 på straffe, men på fire minutter scorede Ajax fire mål på stribe og så faldt TMT fra hinanden. Ajax kunne de næste fem minutter, ganske nemt øge til 24-17 mod de modløse TM Tønder spillere og så endte det hele i et forsmædeligt nederlag på 29-19.

Der er dermed nogle ting der skal arbejdes med i løbet af denne uge. Sent søndag går turen til Skæring. Vinder vi der rykker vi forbi dem i tabellen, så det er en vigtig firepointskamp, hvor der ikke er plads til den slags udfald vi så i København. Sammen er vi stærke og sammen skal vi nok rejse os, men tingene kommer ikke af sig selv.