Klart nederlag i Grindsted

Grindsted away

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel nok stærkeste forsvar ventede. I træningen ugen igennem, har Kasper Knudsen været en central figur i forsvarsspillet, men på kampdagen måtte han, meget modvilligt melde fra på grund af smerter i benet, der kræver lidt ro. Det var naturligvis en streg i regningen og Kasper Knudsens fysik skulle også vise sig at blive en mangel i angrebsspillet.

Rune Schrøder var fra kampstart den store skytte der holdt os inde i kampen. Han scorede de første 4 TMT mål, inden Anton Filtenborg med sin scoring reducerede til 6-5. Herfra stod der dog Grindsted på det hele. Magnus Siim diskede op med flere gode redninger, men det hjalp så lidt, når vi ikke kunne score i den anden ende. Enten stod træværket i vejen, eller vi afsluttede direkte på deres målmand. Dermed kunne Grindsted bringe sig foran 11-6.

I det etablerede angrebsspil blev der spillet alt for meget sidelæns og der blev forsøgt med masser af indspil til stregen, noget som Grindsted er dygtige til at lukke ned for, derfor var det befriende at Sune Skovsen kom ind og gik lige på mål, når chancen bød sig. Det blev godt nok kun til 1 mål på 3 forsøg, men han havde modet og troen på sig selv. I den anden ende havde Grindsted dog alt den medgang de kunne ønske sig. Scorede de ikke, fik de frikast og kunne dermed afslutte deres angreb med en scoring og da TMT slet ikke havde samme medgang, stod der 16-8 ved pausen.

Det blev ikke rigtigt bedre efter pausen. Grindsted scorede de tre første mål og så var den kamp afgjort ved 19-8. Resten af kampen blev den føring holdt og det mest positive var Malthe Damgaard, Mathias Nikolajsen og Sune Skovsens indsats. De kan alle være tilfredse med ders egen indsats, men ellers var Grindsted bare bedre på alle parametre.

Nu vidste vi godt at når vi stiller med et helt nyt hold, så ville vi ramme den her slags dage, så det tager vi stille og roligt, men vi skal hurtigt rejse os igen og en hjemmesejr på søndag over Skive, skal nok få os på rette vej igen, så vi håber på endnu en flot opbakning i Tønderhal 2 på søndag den 24.september  klokken 15.00

Sune Skovsen: 4

Rune Schrøder: 4

Kasper Skov: 3

Livio Klausen: 2

Mathias Nikolajsen: 2

Anton Filtenborg: 2

Troels Clausen: 1

Malthe Damgaard: 1

Tobias Balsby: 1