Klart nederlag i Sønderborg

Søndag besøgte vores unge 3 div. mandskab topholdet SønderjyskE 2 i Sønderborg men det blev ikke den søndag jeg havde håbet.

Vi var blevet forstærket med Gabriel Gegerfelt og Timmi Ejmar fra 1 div. og det tilførste holdet nået mere rutine og tyngde – men det var desværre ikke nok. SønderJyske 2 med Eggert Brødrene Ulrik og Daniel i spidsen blev en for stor en mundfuld for vort unge mandskab.

Efter en jævnbyrdig start, trak SE fra og kunne bringe sig foran 10-3. Ved pausen stod der 16-11 og den tidligere TMT spillere havde alene scoret 10 rene mål. Til tider spiller vi ganske godt, men desværre er vores udnyttelses procent bare for lav – bland andet brændte vi 3 straffekast i første halvleg og havde en del stolpe skud. Billedet var samme i 2 halvleg og dertil skal så ligges en helt del tekniske fejl. Slutteligt vandt hjemmeholdet 29-22.

Jeg er selvfølgelig skuffet at vi ikke får mere ud af kampen, for jeg syntes der var muligheder, men omvendt skal vi også anerkende at SønderJyske2 er et godt hold.

Topscorer for TMT blev Gabriel Gegerfelt med 6 mål.