Klitgaard: Godt at komme hjem til Tønder
Klitgaard: Godt at komme hjem til Tønder
Klitgaard: Godt at komme hjem til Tønder
Klitgaard: Godt at komme hjem til Tønder

Klitgaard: Godt at komme hjem til Tønder

Skrevet d. 17. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Klitgaard: Godt at komme hjem til Tønder

TM Tønder Håndbold Elite A/S offentliggjorde tidligere i denne uge en pressemeddelelse, hvor i det blev offentliggjort, at venstrefløjen Kristian Klitgaard vender tilbage til Tønder.

Kristian Klitgaard spillede tidligere i TM Tønder i perioden fra 2008 – 2011. Herefter flyttede Kristian til Odder Håndbold, hvor han spillede i fire sæsoner og var med til at spille Odder i ligaen og selv var med på ligaholdet i èn enkelt sæson.

Dernæst drog Kristian til storsatsende Team Sydhavsøerne, hvor Klitgaard spillede i en sæson og efterfølgende blev løst fra hans kontrakt. Så da denne sæson gik i gang, stod han i en kort periode som klubløs. Så meldte de forsvarende danske mestre fra Bjerrringbro/Silkeborg sig på banen, og sikrede sig Klitgaard.

Kristian har i denne sæson spillet med i alle BSV-kampene i såvel turnering, pokalen og Champions League. Dermed har sæsonen indtil nu budt på kæmpe store oplevelser, og trods succes på et mesterhold, så vender Kristian Klitgaard ”hjem” til Tønder:

”Det har været en rigtig fed oplevelse at spille med i Bjerringbrog/Silkeborg. Det er en rigtig fin klub, og der har været mange store oplevelser. Det er utroligt spændende at spille mød verdens allerbedste spillere og der er meget fokus på BSV, uanset hvor vi kommer hen. Jeg er meget taknemmelig for den tillid BSV viste ved at hente mig herop, og denne sæson har givet mig spilleglæden tilbage.”

Kristian Klitgaard har i sæsonen været en sikker straffekastskytte, men har også i mange kampe været at finde på venstre fløj. Han har således scoret 66 mål i 17 kampe for BSV i turneringen, og med deltagelse i både Final4 og Champions League, så har Kristian udover oplevelser og spilletid fået en masse erfaring. Denne bliver værdigfuld, når han fra næste sæson vender tilbage til TM Tønder, hvor han bliver èn af de ældste spillere i truppen:

”Jeg kunne ikke sige nej til muligheden, da TM Tønder tilbød mig en kontrakt for de næste to år. TM Tønder er min klub, og der er rigtig mange gode minder fra jeg var her for nogle år siden. Det bliver virkelig spændende at være med til at realisere de gode intentioner, som klubben har for fremtiden. Mange nye og unge spillere med en masse gå-på-mod kombineret med erfarne folk, der ved hvad det hele handler om – det bliver godt”

Kristian Klitgaard har altid været populær blandt TM Tønders fans, og gennem de sidste par år, har spørgsmålet i Tønder Hal 2 ofte lydt: ”Hvornår kommer Klitgaard tilbage?”. Kristian er tit på plads, når TM Tønder har spillet hjemme, og han glæder sig da også meget til igen at løbe på banen i Tønder Hal 2 – i den røde trøje:

”Jeg glæder mig helt vildt til igen at være med på holdet hjemme i Tønder Hal 2. Her er en fantastisk og anderledes stemning. TM Tønder har nogle forrygende fans og der er stor opbakning til håndbold i området – jeg glæder mig til at komme ”hjem” og opleve dette fra næste sæson”

Først skal Kristian Klitgaard gøre arbejdet i BSV færdig. Her venter mange spændende kampe, bl.a. en udekamp i Tønder Sport og Fritidscenter den 19. Marts.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden