Klublegender bringes i spil
Klublegender bringes i spil
Klublegender bringes i spil
Klublegender bringes i spil

Klublegender bringes i spil

Skrevet d. 1. april 2017 af
Flemming Sørensen
Klublegender bringes i spil

Det er i øjeblikket “et rent skadeshelvede” for TM Tønder før de afgørende kampe i nedrykningsspillet.

I onsdags sluttede den ordinære sæson i 888-ligaen med et nederlag på 24-28 til Mors/Thy. En kamp som i realiteten var betydningsløs, da TM Tønder allerede var sikre på at skulle i nedrykningsspil. Men nederlaget blev dog dyrt for TM Tønder!

I forvejen var Rune Schrøder og Eggert brødrene ude med skader, og i kampen blev endnu 2 spillere ramt af skader. Både Jimmy Elmgaard og Kristian Stoklund formåede at kæmpe sig igennem opgøret, men begge er nu ukampdygtige. Jimmy beskadigede sin ene finger og Stoklund fik et riv i baglåret.

Dermed er hele 5 spillere tvivlsomme til de meget afgørende kampe mod enten Skive eller Ringsted om forbliven i Danmarks bedste række – opgør som TM Tønder naturligvis vil gøre alt for at vinde. Men skadesomfanget har givet direktør Alex Petersen panderynker:
”Det er yderst problematisk, at 5 så markante profiler er ramt af skader. Vi bliver derfor nødt til at tænke alternativt. Vi arbejder både med plan A og B, og det kan være, vi bruger begge planer. I min optik handler sådanne kampe om rutine og kølighed i de afgørende situationer.
Plan A omhandler klubikonet Bent Clausen og fighteren Sune Hofsted. Begge har givet samtykke til, at de vil hjælpe holdet i det omfang, det er nødvendigt. Derudover trækker jeg også selv i træningstøjet og står til rådighed, hvis Claus får brug for mig. Vi har måske ikke farten mere, men håndboldforstanden er stadig intakt til at spille på højeste niveau”.

Træner Claus Lyngsøe er glad for, at de 2 klublegender og Sune vil hjælpe:
”Vi får i disse kampe brug for al den rutine, vi kan mønstre! Både Alex og Bent er indbegrebet af rutine, fight og klubånd. Derudover besidder Hofsted den hårdhed, som Jimmy er indbegrebet af. Jeg har ingen betænkeligheder ved at smide dem på banen, hvis Stoklund, Rune, Jimmy, Ulrik og Oliver ikke bliver klar”.

Sundhedsstaben arbejder hårdt på de skadede spillere, mens resten af truppen inklusiv Alex og Bent gør deres for at være klar til de meget afgørende kampe.

Sportschef René Hamann Boerits er også ærgerlig over skaderne, men dog fortrøstningsfuld:
”Som direktøren nævnte, arbejder vi med 2 planer. I syvende time er der en sponsor, som har henvendt sig med et 6-cifret beløb. Dette vil vi selvfølgelig vurdere, om vi skal investere nu, hvor vi står i så vanskelig en situation. Jeg er bevidst om, at markedet ikke er det mest attraktive på nuværende tidspunkt. Vi har derfor valgt at rette blikket mod øst, hvor vi specifikt kigger på 2 spillere, som vil kunne hjælpe os i nedrykningskampene”.

Om det bliver plan A, B eller begge, følger vi op på i løbet af ugen

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden