Kneben sejr på svær udebane
Kneben sejr på svær udebane
Kneben sejr på svær udebane
Kneben sejr på svær udebane

Kneben sejr på svær udebane

Mere spændende end ønsket

Skrevet d. 8. januar 2018 af
tmt
Kneben sejr på svær udebane

Så fik vi skudt 2 halvdel af sæsonen i gang da vi gæstede Haderslev Idrætscenter i går, og hvilken kamp. Det var et rigtig topopgør værdig. Masser af lækre detaljer, gode mål og forsvar i begge ender som tog godt fra.

Kampen var meget jævnbyrdig og blev mere spændende end jeg kunne ønske mig. Hele første halvleg var meget lige og Haderslev kunne gå til pausen men en føring på 14-12.Haderslev kom bedst ud fra pausen, og da vi havde spillet ca. 10 min havde de slået et lille hul på 4 mål, men en rigtig god periode fra vores side gjorde at vi fik værterne hentet igen. Men Haderslev fik igen lidt styr på deres spil og kunne med 10 min tilbage af kampen bringe sig foran 26-23. Men endnu engang fik vi vendt kampen og kunne bringe os foran 27-26 , dette især grundet fremragende angrebspil af Casper Madsen og Thomas Oesen ligesom forsvaret stod rigtig godt. Dette forsatte kampen ud og vi kunne hjemføre de 2 point med en sejr på 29-28.

Der skal lyde stor ros til hele holdet for selvom vi var under pres af et godt spillende Haderslev hold, formodede drenge at holde hovedet koldt og fortsætte med at holde sig til det lagte koncept  for kampen. Vores større bredde og fysiske ”tilstand” blev afgørende , hvilket også afspejler sig i vores målscore – for ikke mindre end 9 spillere kom på tavlen som målscore.

Kampens sejr var meget vigtig for os – da vi nu har fået et lille hul på 5 point ned til en 4 pladsen, og kan gå ind til de næste kampe anden form for ro.

Holdet og undertegnede vil også gerne sige tak til TMT Redsupport for at komme til Haderslev og støtte op omkring holdet i 3 division, det var så fedt.

Holdet var:

Jesper Boldt (12 redninger), Lars Reinholt (2), Kasper Smidemann (1), Thomas Clausen (3), Mathias Hejsel (4), Daniel Jacobsen (1), Morten Jørgensen (1), Jesper Redlefsen (4), Thomas Oesen (6), Casper Madsen (7), Jonas Nielsen, Nikolaj Nielsen.

 

Næste kamp er Søndag 14 januar kl 14.00 på hjemmebane hvor vi tager i mod BOV IF.

 

Mvh – træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden