Knudsen var ærgerlig over resultatet

Vi mangler lige den sidste skarphed i det sidste angreb og i det sidste forsvar, det kunne sagtens være gået vores vej
Knudsen var ærgerlig

Kasper V. Knudsen sled og slæbte i kampen mod Århus, i forsvaret og i anden bølgen og vi var så tæt på at tage begge point, men til sidst gik de meget små og så berømte marginaler desværre ikke vores vej. Det var derfor også en meget ærgerlig forsvarsstyrmand, der analyserede kampen, en halv time efter slutsignalet.

– “Det var en utrolig hård kamp, synes jeg, med mange tacklinger, mange hårde tacklinger, som dommerne også tillader, så på det punkt var det jo en rigtig fed kamp. Men det var bare ikke lige det resultat vi havde håbet på. Jeg er super ærgerlig over resultatet, for det var så tæt på. Vi mangler lige den sidste skarphed i det sidste angreb og i det sidste forsvar, det kunne sagtens være gået vores vej. Det var to vanvittig vigtige point, i forhold til at hænge på i toppen, men altså, sæsonen er stadig lang og når vi møder dem igen i sidste runde, så må vi bare tage dem der”.

Kasper V. Knudsen var da bestemt heller ikke den eneste der var skuffet. Også Rune Schrøder der var på podiet og blev kåret til kampens spiller var skuffet over at der ikke kom point på kontoen. Rune scorede 9 gange, men synes ikke selv at det var hans bedste kamp: “Håndbold spilles jo i begge ender af banen, så nej jeg synes ikke at denne her var min bedste kamp. Jeg er sindsygt ærgerlig over at vi taber i dag, det er et af de nederlag der gør rigtig ondt”.

På søndag klokken 15.00 kan drengene få oprejsning i Tønderhal 2, når Elitesport Vendsyssel gæster Tønder.

Galleri

Foto: Torben Lund
Knudsen var ærgerlig
Knudsen var ærgerlig
Knudsen var ærgerlig
Knudsen var ærgerlig
Knudsen var ærgerlig
Knudsen var ærgerlig