Kom i god tid på onsdag
Kom i god tid på onsdag
Kom i god tid på onsdag
Kom i god tid på onsdag

Kom i god tid på onsdag

TM Tønder forventer rigtig mange tilskuere til kampen mod Ribe Esbjerg HH

Skrevet d. 26. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen

TM Tønder skal onsdag aften klokken 20:30 spille sæsonens sidste turneringskamp i 888-ligaen. Her får hjemmeholdet besøg af Ribe-Esbjerg HH i et lokalopgør der samtidig må betegnes som noget af et drama. Udfaldet af kampene gennem sæsonen har betydet, at det bliver ren gyser i sidste spillerunde. TM Tønder skal hente et point for ikke at lande på den direkte nedrykningsplads (man må forvente, at HC Midtjylland ikke henter point mod Skjern) og Ribe-Esbjerg HH skal vinde kampen, for stadigvæk at have muligheden for at komme i det forjættede land, slutspillet.

Hvis HC Midtjylland ikke henter point, og TM Tønder henter et enkelt point, så er vi a´point med HC Midtjylland og bedre end dem indbyrdes i kraft af bedre målscorer. Dermed vil vi slutte som nummer 13, og dermed “overleve” den direkte nedrykning og derefter ende i nedrykningsslutspillet.

Ribe-Esbjerg HH er inden sidste runde placeret som nummer 10 i ligaen, men holdet kan med en sejr komme op på 8.pladsen i 888-ligaen. Det kræver dog, at Mors-Thy ikke får point i Sønderjyske og at Nordsjælland ikke henter point hjemme mod TTH Holstebro.

Der er således utrolig meget på spil onsdag aften – det har TM Tønder også kunne mærke på forhåndsinteressen for kampen. Der har været rigtig, rigtig stor efterspørgsel på billetter til opgøret. Klubben forventer mange mennesker i hallen, og derfor opfordres folk også til at komme i god tid inden opgøret begynder klokken 20:30.

Vores hold har i den grad brug for støtte, så alle der har mulighed bør komme i hallen og støtte vores hold – de fortjener det! Vi skal udnytte hjemmebanen, og Tønder Hal 2 med tilskuere i topform, kan være med til at sikre det forløsende point som skal til. Vi har brug for et stemningsfyldt hjemmepublikum, der kan hjælpe spillerne i alle 2 x 30 minutter!

Vi ses i hallen onsdag aften!!

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden