Kom i hallen på lørdag
Kom i hallen på lørdag
Kom i hallen på lørdag
Kom i hallen på lørdag

Kom i hallen på lørdag

Vil du være med til at skabe stemning i hallen på lørdag

Skrevet d. 4. august 2021 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Kom i hallen på lørdag

TM Tønder spillede første træningskamp tirsdag aften i Grindsted. Vi har aldrig rigtig været tæt på at vinde i Grindsted og det gjorde sig også gældende tirsdag aften, hvor Grindsted vandt hele 36-24. Som cifrene antyder skal der arbejdes med forsvaret, så vi ikke lukker så mange mål ind, det skal der nok komme styr på. Lidt firkantet sagt, kan man sige at seks vellykkede forsvarsaktioner der havde givet mål i den anden ende, havde givet en anden kamp, så trods det klare nederlag skal der måske slet ikke så meget til endda.

På lørdag klokken 12.15 spilles næste træningskamp, hjemme mod Otterup. TM Tønder og Otterup har gennem mere end 10 år altid spillet fede kampe mod hinanden. Derfor synes vi at det kunne give kampen lidt ekstra kryderi, hvis vi kunne skabe god stemning til kampen. TMT Red support kommer og slår takten an og det ville glæde os meget hvis der kom mange, for at se vores nye hold. Men husk lige at have dit coronapas på dig. Vi kan lukke op til 500 tilskuere ind til kampen.

Det er længe siden vi har kunnet byde jer indenfor til håndbold og vi håber som sagt at se rigtig mange af jer, så vi kan vise vore nye drenge frem. De vil også være rigtig glade for at der kommer stemning, da det jo er længe siden de har oplevet det. Så kom ned i hallen på lørdag klokken 12.15 – Sammen er vi stærke.

Scroll ned og se Flemming Andersens billeder fra Grindsted.

Kom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdagKom i hallen på lørdag

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden